Airbnb Profesyonel Fotoğraf Çekmek için 7 İpucu

airbnb ilanları için en iyi foto nasıl çekilir?

 Missafir’den Airbnb Profesyonel Fotoğraf İpuçları

Fotoğraflar belki de evinizin Airbnb’deki ilanınızın en önemli unsurdur. Bu görseller evinize hayat verir ve potansiyel konuklarınız için belirleyici bir faktör olabilir. Sizlerde Airbnb profesyonel fotoğraf çekerek talebinizi artırabilirsiniz. Airbn’de listeleme yapmadan önce size bazı ipuçları:

1. Doğal ve Temiz

Profesyonel fotoğraf için dikkat etmeniz gereken ilk şey evinizin olabildiğince doğal ve temiz görünmesini sağlamaktır. Bu görünümü sağlamak için Missafir’den profesyonel destek alabilirsiniz ancak özet bir şekilde: yatak örtüleriniz düzenleyin, bulaşıkları yıkayın ve etrafı süpürün ve silin.

2. İyi Donanımlar Edinin

Akıllı telefonunuzdaki kamera iyi bir fotoğraf için yeterli olacaktır ancak profesyonel bir kamera ile çekim yapabiliyorsanız farkı göreceksiniz. Aslında, Airbnb pek çok şehirde ev sahipleri ve profesyonel fotoğrafçıları ücretsiz bir şekilde buluşturmaktadır. Evinizin bulunduğu yere ve kaydınıza bağlı olarak bu hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

3. Airbnb Profesyonel Fotoğraf İçin Işıklandırmaya Dikkat Edin

Doğal ışık fotoğraf çekimi için en iyi şartları sunar. Bu nedenle fotoğraf çekiminizi gün ışığında yapmaya özen gösterin. Airbnb’de evinizin kirli ve karanlıktan ziyade aydınlık ve samimi görünmesini istiyorsanız bu önerimizi dikkate almalısınız.

Missafir, Airbnb profesyonel fotoğraf hizmeti ile evinizin değerini artırır.

4. Airbnb Profesyonel Fotoğraf İçin Odak

Görsellik oldukça önemli bir nokta olsa da Airbnb’de bulunan pikselli fotoğrafların sayısı sizi çok şaşırtacak. Unutmayın! Düşük kaliteli fotoğraflar, ev sahibi olan kişilerin fotoğraf çekimine yeterli zamanı ve çabayı harcamadığını göstermektedir. Bu durum da misafirlere kalitesiz hizmet alabilecekleri sinyali verecektir. Misafirlerinize profesyonel bir Airbnb ev sahibi standartlarında olduğunuz hissiyatını verebilecek yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kullanın.

5. İç Mekanla Sınırlı Kalmayın

Bahçe, teras veya bir balkonunuz varsa bunları fotoğraflarınızda göstermeyi ihmal etmeyin. Benzer şekilde evinizin göz alıcı bir manzarası varsa bunu galerinize eklemeyi unutmayın. Airbnb profesyonel fotoğraf çekmek için en iyi ışığı yakalamayı bekleyin.

6. Airbnb Profesyonel Fotoğraf İçin Detaylara Çok Önem Gösterin

Her oda için yapılacak geniş çekimler Airbnb’yi inceleyenlerin mekanla ilgili genel bir fikir edinmesine yardımcı olmaktadır. Ancak insanlar çoğu zaman küçük detaylara takılır. Bu nedenle farklı ve dikkat çekici olduğunu düşündüğünüz noktaların detaylı çekimini yapmanız misafirlerinizi etkilemenizi sağlayabilir. Hatırlatmakta fayda var: Airbnb ücretsiz fotoğraf çekimi hizmeti vermektedir.

7. Fotoğraflarınızı Kişiselleştirin

Fotoğraflarınızı şık ve profesyonel hale getirmeye çalışırken evinizin karakteristliğini kaybetmesine izin vermeyin. Airbnb’yi cazip kılan şeylerden biri de ilginç ve güzel kiralık daire barındırmasıdır, sizinkinin sıkıcı bir otel gibi görünmesine müsaade etmeyin.

missafir airbnb profesyonel fotograf hizmeti
‘Teklif Al’ sayfamızdan hemen Airbnb profesyonel fotoğraf hizmeti alabilirsiniz.

Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra ev sahipliği için hazırsınız. Ancak son olarak dikkat etmeniz gereken bir şey var. Airbnb’ye yükleyebileceğiniz fotoğraf sayısı ile ilgili bir sınır yoktur ancak bize göre en iyi sayı 15’tir. İlk bakıştan sonra çok az kişi 5 fotoğraftan fazlasını inceleyecektir. Bu nedenle evinizin görsellerini iyi bir şekilde sunmak için için sınırlı en iyi fotoğraflarınızı eklemelisiniz.

Missafir, Airbnb, Booking, Homeaway, Tripadvisor, Agoda gibi platformlar aracılığı ile evinizi tüm dünyada konuklara açar ve gelecek konukları özenle seçerek güvenli konuk ağırlamayı sağlar. Şimdi sizde Airbnb ile evimi kiraya vermek istiyorum diyorsanız kiraya vermek  ve bundan yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız hemen ilgili sayfamızdaki formu doldurarak, evinizin size ne kadar kazanç sağlayacağını görün!

Airbnb Profesyonel Fotoğraf Çekmek İçin Gerekli Ekipmanı Nereden Bulabilirim?

Airbnb pek çok şehirde ev sahipleri ve profesyonel fotoğrafçıları ücretsiz bir şekilde buluşturmaktadır. Evinizin bulunduğu yere ve kaydınıza bağlı olarak bu hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz veya Missafir’in hizmetlerinden biri olan profesyonel fotoğraf çekimi hizmetini de paketinizin içerisinde sahip olabilirsiniz.

Airb&b Profesyonel Fotoğraf için Sadece İç Mekan Çekimi Yeterli Mi?

Bahçe, teras veya bir balkonunuz varsa bunları fotoğraflarınızda göstermeyi ihmal etmeyin. Benzer şekilde evinizin göz alıcı bir manzarası varsa bunu galerinize eklemeyi unutmayın. Airbnb profesyonel fotoğraf çekmek için en iyi ışığı yakalamayı bekleyin.

Airbnb’ye Fotoğraf Yükleme Sınırı Var Mı?

Airbnb’ye yükleyebileceğiniz fotoğraf sayısı ile ilgili bir sınır yoktur ancak bize göre en iyi sayı 15’tir. İlk bakıştan sonra çok az kişi 5 fotoğraftan fazlasını inceleyecektir. Bu nedenle evinizin görsellerini iyi bir şekilde sunmak için için sınırlı en iyi fotoğraflarınızı eklemelisiniz.

2 thoughts on “Airbnb Profesyonel Fotoğraf Çekmek için 7 İpucu”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top