Airbnb Süper Ev Sahibi Nedir, Nasıl Olunur?

airbnb süper ev sahibi

Airbnb Süper Ev Sahibi Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

Kısa dönemli ev kiralama sitesine her ay binlerce ev sahibi veya kullanıcı kaydoluyor. Talep arttıkça kullanıcılar arasındaki rekabet daha da artıyor. Bu sebeple Airbnb giriş kısmından sonra evinizin ilanını daha popüler hale getirip kazancınızı artırmak için birçok ipucu bulunuyor ancak kullanıcılar seçim yaparken en çok ev sahiplerinin puanını göz önünde bulunduruyor. Eğer bunu düşünürsek Airbnb Süper Ev Sahibi olmak, ilanlarımızı diğer ev sahiplerinin ilanlarından daha önde tutacağından şüphemiz yok.

Airbnb Türkiye: Süper Ev Sahibi Statüsü Nedir?

Süper ev sahibi statüsü, bir ev sahibinin ciddiyetinin, güvenilirliğinin ve kalitesinin kanıtı. Bir Airbnb ev sahibi aşağıda geliştireceğimiz çeşitli kriterleri sağladığında Airbnb Süper Ev Sahibi olarak ödüllendirilir. Süper ev sahipliği büyük oranda kullanıcılarla olan etkileşimlere ve değerlendirmelere dayanıyor. Bu sebeple Airbnb tarafından verilen gerçekçi bir değerlendirmedir.

Airbnb Süper Ev sahibi
Süper Ev Sahibi Olup Kazancınızı Maksimize Etmek İçin Daha Fazla Düşünmeyin.

Süper Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Airbnb’ de bu statüyü elde etmek için uymanız gereken bazı kriterler bulunmaktadır :

  1. İlkelere uygun kimliğinizi sisteme yüklediğiniz bir Airbnb hesabına sahip olmalısınız.
  2. 1 yıl içerisinde en az 10 kez evinizde Airbnb kullanıcılarını ağırlamalısınız.
  3. Kullanıcılar ile olan etkileşiminizde en az %90 yanıt oranına sahip olmalısınız.
  4. Onaylanmış rezervasyonları asla iptal etmemelisiniz.
  5. Konuk ettiğiniz kullanıcıların en az yarısından fazlasından olumlu notunu almalısınız.
  6. Aldığınız Airbnb yorumlarının en az %80’lik kısmı 5 yıldızlı olmalı.

Bu kriterleri başarıyla yerine getirdikten sonra Airbnb Superhost statüsü almak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Airbnb bunu size otomatik olarak sağlamaktadır.

Airbnb tarafından, kullanıcıların her 3 ayda bir yukarıdaki kriterleri sağlayıp sağlamadığına bakılarak Süper Ev Sahipliği statüsünü güncellenmektedir. Bütün kullanıcılar Airbnb Süper Ev Sahibi olmak için ilerlemelerini gösterge panelinden rahatlıkla takip edebilmektedir. Bir yıl sonra, eğer bütün koşullar eksiksiz bir şekilde yerine getirilirse, ev sahibi statüsünü otomatik olarak etkinleştirir ve yaklaşık 10 gün içerisinde profilde rozetinizi görebilirsiniz.

Süper Ev Sahibi Statüsünün Katkıları Nelerdir?

Airbnb Süper Ev Sahibi olduktan sonra, doğrudan telefonla veya @AirbnbHelp adresini tweet’leyerek müşteri hizmetlerinden yararlanabilir.

Kullanıcılar tarafından görülebilen statü, ev sahibinin imajını ve ağırlayacağı kullanıcı sayısını artırır.

Başka bir Airbnb evinde konaklama yapmak istediğinizde, rezervasyonunuzun kabul edilme oranını büyük ölçüde artırır. Çünkü ev sahipleri kullanıcılarla yaşanacak olası problemlerden her zaman uzak kalmak istediklerinden dolayı superhost olan kullanıcılara daha olumlu tutum sergiler.

Bu statü, yalnızca süper ev sahipleri kullanıcıları arasında arama yapma olanağı sağlar.

BELİRTMEKTE FAYDA VAR!

Eğer 1 yıl boyunca Airbnb süper ev sahibi statünüzü koruyabilirseniz Airbnb tarafından $100 ile ödüllendirilirsiniz.

Süper ev sahipleri özel davetlerden ve etkinliklerden yararlanır ve siteye gelen güncellemeleri diğer kullanıcılardan önce deneyimleme şansını yakalar.

Süper Ev Sahibi olmak  ev sahiplerine birçok fayda sağlıyorsa bile , bu statüye erişmek, yani ilanların yönetimine gerekli zamanı ayırmak bir çok kullanıcı için neredeyse imkansız hale dönüşebiliyor. Kiralık daire ilanlarınızın yönetimini Missafir gibi profesyonel bir ekibe emanet ederek, Airbnb profesyonel fotoğraf, temizlik ve bakım hizmetlerimiz ile bu statüye hiç zamanınızı ayırmadan ulaşabilirsiniz ve  Missafir’e  emanet ettiğiniz evinizi arkanıza yaslanıp gönül rahatlığıyla takip edebilirsiniz. Kazancınızı katlamak için daha ne bekliyorsunuz? Hadi siz de “Teklif Al” formumuzu doldurun, sizin de kazancınız bol olsun.

Nasıl Airbnb Süper Ev Sahibi Olabilirim?

Airbnb’ de bu statüyü elde etmek için 1 yıl içerisinde en az 10 kez evinizde Airbnb kullanıcılarını ağırlamalısınız, kullanıcılar ile olan etkileşiminizde en az %90 yanıt oranına sahip olmalısınız gibi kriterlere uyarsanız Airbnb size otomatik olarak sağlayacaktır.

Airbnb Süper Ev Sahipliği Statüsü Nedir?

Süper ev sahibi statüsü, bir ev sahibinin ciddiyetinin, güvenilirliğinin ve kalitesinin kanıtıdır. Süper ev sahipliği büyük oranda kullanıcılarla olan etkileşimlere ve değerlendirmelere dayanmaktadır.

Airbnb Super Host Statüsü Sonsuza Kadar Kalır Mı?

Hayır. Airbnb tarafından, kullanıcıların her 3 ayda bir yukarıdaki kriterleri sağlayıp sağlamadığına bakılarak Süper Ev Sahipliği statüsünü güncellenmektedir.

Süper Ev Sahibi Statüsünün Yararları Nelerdir?

Airbnb Süper Ev Sahibi olduktan sonra, doğrudan telefonla veya @AirbnbHelp adresini tweetleyerek müşteri hizmetlerinden yararlanabilir. Kullanıcılar tarafından görülebilen statü, ev sahibinin imajını ve ağırlayacağı kullanıcı sayısını artırır. Başka bir Airbnb evinde konaklama yapmak istediğinizde, rezervasyonunuzun kabul edilme oranını büyük ölçüde artırır.

Süper Ev Sahibi Statüsünün Ekstra Geliri Var mı?

Eğer 1 yıl boyunca airbnb super host statünüzü koruyabilirseniz Airbnb tarafından $100 ile ödüllendirilirsiniz.

2 thoughts on “Airbnb Süper Ev Sahibi Nedir, Nasıl Olunur?”

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top