Güvenilir Ev Kiralama Siteleri Nelerdir?

Ev Kiralama Siteleri - Missafir

Gitmediğiniz bir eviniz varsa bu evinizi gerçek değeriyle nasıl kiraya verebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu sürecinizde emlak danışmanlarından veya internetten yardım alma seçenekleriniz mevcut. Fakat kısa dönem kiralamaya olan talebin artmasıyla internette yeni birçok ev kiralama siteleri türedi. Bir ev sahibi olarak bu seçeneklerden en güvenilir olanlarını bilmek isteyebilirsiniz. Sizin için hazırlamış olduğumuz bu içerikte güvenilirliğini kanıtlamış olan çeşitli ev kiralama sitelerini listeledik.

Airbnb ile Evinizi Nasıl Kiralarsınız? Formu doldurun, Missafir ile 50+ platformda evinizi kiralayın!

Airbnb, kısa ve orta dönem ev kiralama siteleri arasında belki de en bilineni. Bu platformdan evinizin tamamını veya bir odasını kiraya vermeniz mümkün. Evizini dilediğiniz tarih aralıklarında kiraya vermenizi sağlayan Airbnb aynı zamanda kira bedelini sizin belirlemeniz ve zaman içinde bu bedeli değiştirebilmeniz seçeneğini de sunar. Bu sayede evinizin kira bedeli bir yıl boyunca sabit bir fiyatta kalmaz. Airbnb hakkında bilmeniz gereken tüm detaylara yer verdiğimiz Airbnb Hakkında Her Şey adlı yazımızla hem site hakkında daha detaylı bilgi edinebilir hem de evinizin daha çok tercih edilmesi için verdiğimiz ipuçlarına göz atabilirsiniz.

Peki, Airbnb güvenli mi? Uluslararası bir platform olan Airbnb, ev sahiplerinin ve kiracıların sorunsuz bir kiralama deneyimi yaşayabilmesi için birçok önlem alıyor. Bu önlemlerden belki de en önemlisi Airbnb ev sahibi garantisi. Bu garanti kiralama süresince evinizin alacağı bir hasar veya hırsızlık durumunda size sağlanacak olan bir teminat anlamına geliyor. 

Booking ile Evinizi Nasıl Kiralarsınız?

Ev kiralama siteleri arasında bir başka popüler isim olan Booking, oldukça geniş bir ev portföyüne sahip. Bunun sebeplerinin başında kullanıcı dostu arayüzü ve tabii ki güvenilirliği geliyor. 

Eviniz için belirlediğiniz rezervasyon şartlarına göre evinizi listelemenizi sağlayan Booking kullanıcılarına anlık rezervasyon hizmeti sunar. Bu yüzden ikili kiralama durumundan kaçınmak için kiraya verdiğiniz evinizin uygunluk tarihlerini sizin ayarlamanız gerekir.

TripAdvisor ile Evinizi Nasıl Kiralarsınız?

TripAdvisor, evinizi kiralamak için kullanabileceğiniz popüler platformlardan biri. Bu platform, sadece ev veya oda değil aynı zamanda restaurant veya turistik mekanları da listeleyebileceğiniz bir adres. Bu yüzden TripAdvisor’da evinizin ilanını açmak istiyorsanız bir işletme profili oluşturmak zorundasınız.

Konaklama yerleri ve restoranlar, ücretli olarak sunulan ek TripAdvisor reklamcılık araçlarıyla görünürlüklerini artırabilir. Bunu sağlamak için TripAdvisor Yönetim Merkezi’ne bağlanmanız ve sistem üzerinden ayarlamaları gerçekleştirmeniz gerekir.

HomeAway ile Evinizi Nasıl Kiralarsınız?

Tatil ve kısa dönemli ev kiralama siteleri arasında önde gelen çevrimiçi platformlardan HomeAway, geniş bir portföye sahip. Evinizi bu platformda listelerken evinizin konumuna göre tüm kurallara ve vergi düzenlemelerine hakim olmanız önemli. Çünkü HomeAway bu konuda sizi sorumlu tutuyor. İçeriğini ve rezervasyon politikasını sizin girmiş olduğunuz ilanınızla eviniz HomeAway’in geniş portföyüne dahil ediliyor.

Misafirleriniz evinize giriş yapmadan önce evinizin şartlarını bilmeli. Rezervasyonlarını iptal edebilirler mi, hasar depozitosu istiyor musunuz, ödemenin ne zaman yapılmasını istersiniz gibi bilgileri bu yüzden rezervasyon politikanıza dahil etmeniz gerekir.

Diğer Ev Kiralama Siteleri Nelerdir?

Çevrimiçi kısa ve orta dönemli ev kiralama sektörünün önde gelen isimlerini sizin için derledik. Yukarıda incelemiş olduğumuz siteler dışında da geniş portföylere sahip ve güvenilirliğini kanıtlamış birkaç siteyi de sıraladık:

    1. Agoda
    2. Vrbo
    3. Expedia
    4. Homes & Villas by Marriot International
    5. Plumguide
    6. TravelStaytion

Missafir Ev Kiralama Siteleri ile Evinizi Nasıl Kiralar?

Gücünü teknolojiden ve deneyimli profesyonel ekibinden alan Missafir, evinizi kiraya verme sürecinizde size çeşitli hizmetler sunar. 50’den fazla çevrimiçi ev kiralama platformunda evinizin profilini sizin için yönetir ve kazançlı bir ev sahipliği deneyimi sağlar. Gelin, Missafir’in sağladığı hizmetleri ve ev kiralama siteleri konusunda neden uzman olduğunu inceleyelim.

    1. İç tasarım hizmeti: Evinizin durumunu iyileştirmek için küçük tadilatlar veya tamamen yeni bir görünüm için mimari bir desteğe ihtiyacınız olması durumunda profesyonel iç tasarım hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
    2. Profesyonel fotoğraf desteği: Evinizin gerçek değerini en iyi şekilde yansıtmak için etkili çözümlerden birisi profesyonel fotoğraf çekimi hizmetimiz. Sizin belirleyeceğiniz tarihlerde evinize gelecek ekibimizle evinize olacak talebin artmasını sağlayacak profesyonel bir fotoğraf çekimi gerçekleştiriyoruz.
    3. 50’den fazla platformda ilan yönetimi: Evinizi potansiyel kiracıların en iyi şekilde tanıması için evinize özel olarak hazırladığımız ilanları 50’den fazla ev kiralama platformunda yayınlıyoruz. Ayrıca yayınladığımız bu ilanları sürekli kontrol ediyor ve zaman içinde güncelliyoruz. Bu sayede evinizin görünürlüğünü artırıyoruz. Uzman ekiplerimiz sayesinde çevrimiçi ev kiralama platformlarıyla ilgili tüm işlemleri biz yönetiyoruz. Bu hizmetlerimize evinize gelecek olan değerlendirmelerin takibi, rezervasyon politikanızın kontrolü ve güncellenmesi, rezervasyon takvimine dair ayarlamamız da dahil. Böylece size kolay bir ev sahipliği sürecinin tadını çıkartmak kalıyor.
    4. Dinamik fiyatlandırma: Döneme ve talebe göre eviniz için en doğru fiyatlandırmayı gerçekleştiriyoruz. Kira bedelinin optimizasyonu sayesinde zaman içinde evinizin değerini güncelliyor ve evinizin değerini koruyoruz.
    5. Ev sahibi paneli: Evinizin rezervasyon aldığı tarihleri ve aylık kira gelirinizi kontrol etmenizi sağlayan bir ev sahibi panelimiz bulunuyor. Dilerseniz bu panel üzerinden istediğiniz tarihler arasında evinizi rezervasyona kapatabilir ve evinizde kendiniz de konaklayabilirsiniz.
    6. Misafirlerinizle iletişim hizmeti: Rezervasyon öncesinden evden çıkış yapılmasına kadar misafirlerinizle 7 gün 24 saat iletişim hizmeti sağlıyoruz. Bu sayede misafirlerinizin en iyi deneyimi yaşamasını sağlamak için çalışıyor ve sizin yerinize her durumla biz ilgileniyoruz.
    7. Temizlik ve linen hizmeti: Evinizin rezervasyonlar arasındaki temizliğini ve linen değişimini sağlayan bir destek ekibimiz mevcut.
    8. Bakım ve tadilat hizmeti: Evinize dair tüm tadilat ve bakım işlemlerini biz gerçekleştiriyoruz.
    9. Operasyon desteği: Misafirlerinizin evinizde konaklarken yaşayabilecekleri sorunları çözmek için 7 gün 24 saat hizmet veren operasyon ekiplerimiz bulunuyor.

Missafir’in uçtan uca operasyonel desteği sayesinde ev sahipleri stressiz, güvenilir ve kolay bir kiralama süreci yaşıyor. Evinizi kısa ve orta dönemli olarak kiraya vermek için hemen teklif alın ve Missafirli olmak için ilk adımınızı atın!

2 thoughts on “Güvenilir Ev Kiralama Siteleri Nelerdir?”

  1. YAKUP KARAKAYA

    Merhaba Mersin silifke bölgesinden yazıyorum size. Türkiyede evlerin günlük kiralanması ile ilgili son yasa tasarısı hakkında bilgi sahibisinizdir. Bu bölgede bakmış olduğum 64 tane ev var fakat turizm belgesi çıkaramayacağız gibi duruyor. Sizinle bu bölgede çalışmayı çok isterim. Bir iş ortaklığı kurabilir veya sizin burada temsilciniz olabilirim. İyi çalışmalar diliyorum.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top