Nişantaşı Gezilecek Yerler: Popüler Nişantaşı Mekanları

Nişantaşı gezilecek yerler listesiyle karşınızdayız! İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda ne yapılır sorusuna cevap vermek istiyoruz. Ayrıca sizin için en gözde Nişantaşı mekanlarını bir bir not ettik. Eğer siz de hazırsanız alışveriş, moda ve iyi vakit geçirmenin kaynağına yolculuğumuz başlasın! 

Nişantaşı gezilecek yerler

Nişantaşı İstanbul Nasıl Bir Yer?

Nişantaşı’nın ününü duymuş olmalısınız. Ama biz yine de kısaca Nişantaşı nerede, Nişantaşı nereye bağlı, Nişantaşı neden bu kadar popüler sorularını yanıtlayalım. Ardından renkli Nişantaşı sokaklarını karış karış gezeceğiz!

Nişantaşı İstanbul’un en meşhur semtlerinden biri. Semt, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı. Nişantaşı semtinin neden bu kadar popüler olduğuna gelince bunun tek bir sebebi yok. 

Burası bir alışveriş cenneti olarak nam yapmış. Dünyaca ünlü markaların mağazalarını Nişantaşı’nda bulmak mümkün. Hal böyle olunca popülerlik de kaçınılmaz elbette. Bunun dışında bir şeyler içip yemek yiyebileceğiniz harika mekanlar var. 

Modanın kalbi Nişantaşı oldukça merkezi bir semt. Buradan İstanbul’da yer alan birçok cazibe noktasına kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik Nişantaşı’nda gezilecek yerler listesi de epey uzun. 

Nişantaşı’nda Kısa Dönem Kiralık Ev Arayanlara Müjde!

missafir homes indirim banner

Nişantaşı’nda kısa dönem kiralık ev arıyorsanız Missafir Homes evlerine göz atabilirsiniz. Haydi, Nişantaşı eşyalı kiralık dairelerimizden size en uygun olanını şimdi seçin!

Nişantaşı Kısa Dönem Kiralık Daireler Missafir’de!

İstanbul seyahatinizde ünlü alışveriş caddeleri olan ve merkezi bir konuma sahip Nişantaşı’nda konaklamak istemez misiniz? Böylece İstanbul’un en meşhur restoranlarında yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca İstanbul’un gece hayatına da uzak kalmamış olursunuz. 

Nişantaşı gezilecek yerler listesi için birkaç gün ayırabilirsiniz. Ama buna değeceğinden emin olun. Dilerseniz, Nişantaşı kısa dönem kiralık daire seçeneklerini inceleyin ve hemen rezervasyon yapın!

Haydi, Nişantaşı’nda gezilecek yerler neresi, meşhur Nişantaşı restoranları ve popüler mekanlar hangileri bir bakalım!

Nişantaşı Gezilecek Yerler

Nişantaşı’nda yapılacak çok şey var. İster Nişantaşı mağazalarında alışveriş yapın. İster en popüler Nişantaşı yemek yerlerini keşfedin. Gelin, İstanbul Nişantaşı gezilecek yerler listesiyle devam edelim. 

Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi

Abdi İpekçi Caddesi

Evet, alışveriş tutkunları burada mı? Çünkü cadde üzerinde alışveriş yapabileceğiniz çok sayıda mağaza mevcut. Burası Nişantaşı mağazalarıyla dolu bir alışveriş cenneti! 

Modanın kalbi Abdi İpekçi’de atıyor. Çünkü cadde dünyaca ünlü markaların mağazalarına ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle yerli ve yabancı turistler alışveriş yapmak, modanın trendlerini takip etmek için Nişantaşı’na geliyor. 

Burası Nişantaşı’nın en ünlü caddesi. Üstelik burası yılbaşında bir başka! Nişantaşı’nı yılbaşında öyle güzel süslüyorlar ki buraya sadece fotoğraf çektirmek için gelenler dahi oluyor. 

Gezmekten ve alışveriş yapmaktan yoruldunuz. Peki, Nişantaşı Abdi İpekçi’de oturup bir şeyler içebileceğiniz mekanlar var mı? Elbette! Hatta biz en popüler olanlarını sizin için sıraladık: 

Nişantaşı popüler restoranlar, hamburger

Kırıntı Nişantaşı

Kırıntı Nişantaşı’nın sevimli mekanlarından biri. Menüsünde çok fazla seçenek var. Bundan dolayı herkes kendine göre bir şey bulacaktır. Eğer acıkan varsa leziz yemekler tam ona göre! Bunun dışında laflarken bir şeyler içmek için de tercih edilesi bir yer. 

Nişantaşı popüler mekanlar, hamburger

Nişantaşı Gezilecek Yerler: Nusr-Et 

Nusr-Et’i bilmeyen kaldı mı? Çünkü artık dünyaca tanınan bir yer haline geldi. Alışveriş yaparken acıktıysanız bu popüler mekanı tercih edebilirsiniz. Lezzetli yemekler yiyeceğinize kuşku yok. 

Dükkann Nişantaşı, Nişantaşı gezilecek yerler

Dükkann 

İşte Nişantaşı’nın güzide mekanlarından biri daha! Burası harika bir yer. Hem gözünüz hem de karnınız doyacak. İsterseniz sosyal medya hesaplarından Dükkann’a bakıp biraz acıkabilirsiniz!

Nişantaşı Gezilecek Yerler: Atiye Sokak

Bu sokak Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yer alıyor. Ayrıca sokağın trafiğe kapalı olduğunu da ekleyelim. Burada mağazalar ve ünlü restoran, kafeler var. 

Atiye Sokak Nişantaşı gezilecek yerler listesinin olmazsa olmazlarından biri. Çünkü Nişantaşı’nın en ünlü kafe ve restoranlarının bir kısmı burada. Sizin için en popüler olanlarını sıraladık: 

Nişantaşı gezilecek yerler, Salomanje

Salomanje

Burası Nişantaşı’nın en ünlü ve en eski mekanlarından biri. Bunun yanı sıra oldukça popüler bir mekan. Çünkü yemek çeşitleri, hizmet ve lezzet konularında ellerine su dökmek kolay değil. 

Buranın parmesan peynirli ıspanak köftesi, buffalo mozzarellası, steak salomanjesi oldukça meşhur. Eğer Salomanje’yi tercih ederseniz tüm bu lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Hizmetten ve lezzetten memnun kalacaksınız. Hatta buranın müdavimi olabilirsiniz! 

The Muse

İşte sokağın bir başka popüler mekanı! The Muse’un oldukça zengin bir menüsü var. Bu nedenle isterseniz lezzetli yemeklerden tadabilirsiniz. Dilerseniz de harika kokteyllerin keyfini çıkartırsınız.

Nişantaşı popüler eğlence mekanları, kokteyller

Nişantaşı Gezilecek Yerler: Joker No: 5

Burası Atiye’nin en popüler barlarından biri! Her zaman kalabalık olur. Ama geniş bir alana sahiptir. Burayı çok seveceksiniz. Ayrıca Joker No: 5’i sosyal medyadan takip edebilirsiniz. 

Vali Konağı Caddesi

Nişantaşı gezilecek yerler listesine son sürat devam ediyoruz. Sırada Vali Konağı Caddesi var. Burası ismini caddedeki Vali Konağı adlı yapıdan alıyor. 

Alışveriş yapılacak mağazalar ve eğlence mekanları ile öne çıkan cadde Nişantaşı gezilecek yerler listesinde önemli yere sahip. Ayrıca kısa bir yürüyüş mesafesi ötede Nişantaşı’nın ünlü alışveriş merkezi City’s var. City’s Nişantaşı AVM’de dünyaca ünlü birçok markanın mağazasını bulabilirsiniz. 

İstanbul’un en meşhur alışveriş merkezlerinden biri olan City’s Nişantaşı’nı gezdiniz. Cadde üzerinde yer alan dükkanlarda modanın nabzını tuttunuz. Şimdi eğlence vakti. Üstelik sizin için Vali Konağı Caddesinin en popüler Nişantaşı mekanlarını sıraladık:

Zihni Bar

Burası oldukça popüler bir bar. Bu nedenle müdavimi de bol. Zihni Bar kendine has atmosferi, menüsündeki seçenekleriyle tercih edilesi bir eğlence mekanı. Eğer yolunuz Nişantaşı’na düşerse buraya uğrayabilirsiniz. 

Cabbar

Cabbar, Nişantaşı’nda yeni yeni popüler olan bir yer olarak anılıyor. Harika yemekler yemek istiyorsanız mutlaka denemeniz lazım. Ayrıca şık dekorasyonu ve sunduğu hizmet sizi hayran bırakacak. 

Virginia Angus

Geldik Nişantaşı’nın ödüllü hamburgercisine! Gurmeler burada mısınız? Virginia Angus’ta yemek yemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Hazır Nişantaşı gezilecek yerlerde gezmiş yorulmuşken bu şık mekanda oturup yorgunluğunuzu atabilirsiniz. 

Zamane Kahvesi, Nişantaşı en popüler mekanlar

Zamane Kahvesi

Zamane Kahvesinin nostaljik bir çağrışımı var. Ama bu boşuna değil. Burayı ziyaret ederseniz mekanın menüsü sizi geçmişe götürecek. Kendinizi Osmanlı döneminde yapılan çaylardan sipariş ederken bulabilirsiniz. Korkmayın canım, elbet Osmanlı padişahlarının bir bildiği vardır!

Teşvikiye Camii

Nişantaşı Gezilecek Yerler: Teşvikiye Camii

Nişantaşı gezilecek yerler listesi olur da bu listede Teşvikiye Camii olmaz mı! Sırada Nişantaşı’nın en gözde tarihi yapılarından biri var. Cami 1853 yılında inşa ediliyor. 

Burası avlusunda yer alan nişan taşları ile ünlü. Ayrıca oldukça ihtişamlı bir yapı. Nişantaşı’na gelirseniz caminin muhteşem mimarisini inceleme şansı bulabilirsiniz. 

Maçka Demokrasi Parkı

Maçka Demokrasi Parkı

Şehrin karmaşasından uzakta rahat bir nefes almak istiyorsanız buyrun! Maçka Demokrasi Parkı genişçe bir alana yayılıyor. Oldukça merkezi bir konumda yer almasına rağmen doğayla iç içe vakit geçirebileceğiniz ender yerlerden biri. 

Yemyeşil bir alanda dinlenip içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca etrafta koşu yapanlar, spor aletlerinde vakit geçirenler, piknik yapanlar, evcil hayvanlarını gezdirenler olacaktır. Kalabalık arkadaş gruplarını ya da bisiklet süren insanları izleyebilirsiniz. 

Ihlamur Kasrı

Ihlamur Kasrı tam Beşiktaş ile Nişantaşı arasında kalıyor. Fakat Nişantaşı’na kadar gelmişken Ihlamur Kasrı’nı görmeden dönmek olmaz! Bu nedenle Nişantaşı gezilecek yerler listemizde yerini alıyor. 

Kasrın tarihi 1849’lu yıllara kadar uzanıyor. Bahçesinde yemyeşil çimenler ve rengarenk çiçekler mevcut. Ihlamur Kasrı’nın mimarisini inceledikten sonra bahçesindeki köşkte kahvaltı edebilirsiniz. 

Nişantaşı’nın En Popüler 3 Mekanı

Modanın kalbi Nişantaşı’nda çok sayıda kafe, restoran ve eğlence mekanı var. Biz sizin için en çok tercih edilen üç mekanı seçtik. Nişantaşı’nın en popüler mekanları hangileri bir bakalım! 

Socrates, Nişantaşı gezilecek yerler, kokteyller

Nişantaşı Gezilecek Yerler: Socrates Bistro

Nişantaşı’ndan Beşiktaş’a inilen güzergahta yer alıyor. Socrates Bar bu bölgenin en sevilen mekanlarından biri. Bu nedenle kalabalık olması olası. Ama içtiğiniz kokteyle değecek! 

Foxy, Nişantaşı gezilecek yerler

Foxy

Nişantaşı’nın en sevilen mekanlarından biri daha! Şarap seviyorsanız burayı es geçmeyin. Çünkü mekanın menüsünde şarap seçenekleri çok geniş. Ayrıca çok lezzetli mezeler yapıyorlar. Foxy’nin müdavimleri humusun çok lezzetli olduğu konusunda hemfikir!

Kase No: 16

Acıktıysanız hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler yapan bir mekan önerelim. Kase No: 16 tam da bu kritere uyuyor. Lezzetli yemekleri ve eşsiz ambiyansı için buraya şans verebilirsiniz. 

Nişantaşı sokakları renkli, havalı ve heyecan verici! Nişantaşı gezilecek yerler listesi ise epey uzun. Eğer İstanbul Nişantaşı’nda kısa dönem kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerinden faydalanabilirsiniz. Modaya uymak, eğlenceye doymak ve Nişantaşı’nı keşfetmek için hemen şimdi rezervasyon yapın!

Nişantaşı’nda Kiralık Eviniz Var mı?

missafir teklif al

Nişantaşı’ndaki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın! Bu konu hakkında tüm detayları öğrenin ve kazancınızı katlayın.

Gezi rotaları ile ilgili yazımız hoşunuza gitti mi? Artık Nişantaşı’nda gezilecek yerler neresi, Nişantaşı’nın en popüler mekanları hangileri biliyorsunuz.

Peki, İstanbul’u keşfetmeye devam etmek ister misiniz? İstanbul’un diğer semtleri hakkında yazmış olduğumuz blog yazılarına da bir göz atabilirsiniz. Mesela Nişantaşı’nın bağlı olduğu ilçe olan Şişli için Şişli Gezilecek Yerler: Kent Rehberi adlı yazımızı okuyabilirsiniz. Belki de Kadıköy Gezilecek Yerler: Kadıköy’de Yapılacaklar adlı yazımız ilginizi çeker.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top