İstanbul’daki Barlar: En Popüler 20 İstanbul Barı

İstanbul’daki barlar ve İstanbul’un renkli gece hayatını merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre! İstanbul’da eğleneceğiniz ve iyi vakit geçireceğiniz birçok bar var. Biz de sizin için en popüler 20 İstanbul barını listeledik. 

İstanbul'daki barlar

İstanbul tarihi yapıları, alışveriş imkanları, kültürel etkinlikleri ile dikkat çektiği kadar gece hayatıyla da ünlü. Burası 7/24 kalabalık sokaklarıyla canlı bir şehir. Aslına bakarsanız burada sıkılmanız pek mümkün değil. İstanbul’daki barlar listemize göz atınca bunu daha iyi anlayacaksınız. 

İstanbul’un Renkli Gece Hayatı

İstanbul herkese hitap eden kozmopolit bir şehir. Burada eğlenmek zaten oldukça kolay. Fakat bunun yanı sıra gittiğiniz mekanların yerel kültürü ve tarihi dokuyu yansıttığını da görmek olağanüstü!

İstanbul gibi bir metropolde gece hayatını deneyimlemek çok keyifli olacak. Çünkü İstanbul’daki barlar size birçok seçenek sunuyor. Şehirde seçim yapabileceğiniz rock bardan jazz kulübüne, elektronik müzik çalan mekanlardan geleneksel meyhanelere kadar geniş bir yelpaze var. 

İstanbul'daki barlar

Reina, Sortie, Ruby, Klein gibi gece kulüplerinde eğlenebilirsiniz. Geleneksel meyhaneleri seçerseniz rakı balık eşliğinde fasıl dinlerken mezenizi yiyebilirsiniz. Konserlere katılabilir canlı müzik yapan mekanlarda geceyi geçirebilirsiniz. 

İstanbul’daki Barlar

İstanbul'daki en populer barlar

İstanbul’un renkli gece hayatını deneyimlemek için barları mı seçtiniz? Peki, nasıl bir bara gitmek istiyorsunuz? İstanbul jazz bar, kokteyl bar, karaoke bar gibi seçenekler sunuyor. Hatta İstanbul’da türkü bar dahi bulabilirsiniz. 

Yaz aylarında rooftop barları tercih edebilirsiniz. Rooftop bar İstanbul’un muhteşem Boğaz ya da tarihi yarımada manzaralarını izlemek için de harika bir bahane olur. Böylece İstanbul gecelerinin eşsiz ambiyansına şahit olursunuz. 

İstanbul’daki barlar harika vakit geçirebileceğiniz mekanlardır. Üstelik şehrin popüler gece hayatı bölgeleri genellikle güvenlidir. Yine de mekanların çalışma saatleri ve kapasiteleri hakkında önden araştırma yapmanız gerekebilir. 

En Popüler 20 İstanbul Barı

İstanbul barlar sokağı deyince akla önce Beyoğlu, Kadıköy ve Beşiktaş gelir. İstanbul’un en popüler barları Anadolu yakasında Kadıköy semtindedir. Avrupa yakasında ise Beyoğlu, Nişantaşı ve Beşiktaş semtleri ön plana çıkar. 

Kadıköy’de Kısa Dönem Kiralık Ev Arayanlara Müjde! 

Missafir indirim banner

Kadıköy’de kısa dönem kiralık ev arıyorsanız Missafir Homes evlerine göz atabilirsiniz. Haydi, Kadıköy eşyalı kiralık evlerimizden size en uygun olanı şimdi seçin!

Kadıköy’de Kısa Dönem Kiralık Daireler Missafir’de! 

İstanbul’un renkli gece hayatına yakın olmak için Kadıköy’de konaklayabilirsiniz. İstanbul’daki barların en popüler olanları Kadıköy barlar sokağında yer alıyor. Kadıköy eşyalı kiralık Missafir evleri için hemen rezervasyon yapın!

İstanbul’daki en iyi barları merak ediyor musunuz? O halde sizin için hazırladığımız listeye bir göz atmanızda fayda var. İşte en popüler 20 İstanbul barı! 

1. İstanbul’daki Barlar: Ağaç Ev  

Agac Ev

İstanbul’daki barlar listemize çok şık bir isme sahip Ağaç Ev ile başlayalım. Burası Osmancık Sokağın çınarı Shaft kapandıktan sonra yerine açılan bir mekan. Kendine has duruşuyla epey bir müdavimi olduğunu söylemek yanlış olmayacak. 

Ağaç Ev’de daha çok blues, rock müzik çalıyorlar. Bu tarz müziklerden hoşlanıyorsanız burası sizin için harika bir seçenek. Kendinizi müziğin ritmine kaptırıp keyifle içkinizi yudumlayabilirsiniz. 

Mekanın iç dekorasyonu da oldukça şık. Ne çok abartılı ne de çok salaş. Ayrıca çalışanları çok güler yüzlü ve anlayışlı. Burada hem iyi müzik dinleyip hem de sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. 

Bazı akşamlar ünlü gruplar sahneye çıkıyor. Öyle bir akşama denk gelirseniz mekan haliyle biraz kalabalık oluyor. Ama günün sonunda buna değiyor doğrusu!

2. Buddha

Kadıköy barlar sokağındaki nefis barlardan biri daha! Buddha pazartesi günleri hariç haftanın her günü canlı müzik dinleyebileceğiniz bir mekan. Üstelik her defasında değişik tarzda bir gruba denk gelmeniz olası. 

Buddha’da Indie, brit, rock, pop ve daha pek çok tarzda müzik dinleyebilirsiniz. Mekanın içi ve ambiyansı da hoşunuza gidecektir. Ayrıca mekanın üst katından da sahneyi görebilirsiniz. Eğlenceli bir gece geçirmek için İstanbul’daki barlar arasından Buddha’yı tercih edin!

3. İstanbul’daki Barlar: Karga

Karga Bar

Gelelim Kadıköy barlar sokağının gediklisine! İstanbul’daki barlar listemize Karga ile devam ediyoruz. Burası ambiyansı ve şık dekorasyonuyla gönlünüzü hemen fethedecektir. 

Yalnız aman dikkat! Burayı bulmakta biraz güçlük yaşayabilirsiniz. Çünkü isminin yazılı olduğu bir tabelası yok. Kapısında sadece bir karga figürü var. Evet, o kapıdan gireceksiniz! Küçük balkonu, ayrıksı objelerle bezeli odaları, şöminesi ve barıyla burayı seveceksiniz.   

İçeride sizi büyülü bir atmosfer bekliyor. Genellikle sohbet edip içkinizi yudumlamak için tercih edebilirsiniz. Ama içeride etkinlik olduğu günler yer bulmak biraz zor. Etkinlikleri ve performansları Karga’nın sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. 

4. Revolte 

revolte pub

İstanbul’daki barlar listemize yine Kadıköy’ün popüler mekanlarından olan Revolte ile devam edelim. Kırmızı kapılarını görünce burası diyeceksiniz! İç dekorasyonu oldukça başarılı bir mekan burası. 

Barda oturup bir şeyler içebilirsiniz. Belki de masalarda arkadaşlarınızla sohbet edip hoş müzikler dinlemek için geldiniz. İkisi için de uygun bir yer Revolte. Üstelik Kadıköylüler tarafından da oldukça seviliyor. Hafta sonları biraz kalabalık olduğunu söylemeden geçmeyelim. 

5. İstanbul’daki Barlar: Bina

Bina İstanbuldaki barlar

Bina Kadıköy’deki en popüler mekanlardan bir tanesi. Burası üç katlı bir yer. Girişteki bahçesinde aslan heykelli bir havuz dikkatinizi hemen çekecektir. Hoş bir ambiyansı var. Garip bir şekilde insanı evinde hissettiriyor. 

Burada sevdiklerinizle oturup sohbet ederken içkinizi içebileceğiniz bir mekan. Aynı zamanda çeşitli günlerde etkinlikler de oluyor. Etkinlikleri Bina’nın sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Ayrıca denemek isteyenler için buranın espresso’lu Dude kokteylleri bayağı popüler!

6. Zeytin 

İstanbul’daki barlar listemize Zeytin ile devam edelim. Arkadaşlarımla sohbet edeyim aynı zamanda güzel müzikler dinleyeyim diyorsanız burası ideal bir mekan. Çünkü müzik sohbetin sesini bastırmıyor. 

İçeride harika bir bahçesi var. Burada oturup hoş vakit geçirirken içkinizi içebilirsiniz. Üstelik çalışanları da çok güler yüzlü ve anlayışlı. Hem sohbet edip hem müzik dinlemek için oldukça tercih edilesi bir mekan. 

7. Kaldırım 

Biraz salaş ama zevkli bir mekan arayanlara Kaldırım’ı önerelim. İçeride oturabilirsiniz ama dışarıdaki masalar daha keyifli. Hem keyifle içkinizi içerken hem de Kadıköy sokaklarını seyredebilirsiniz. Hoş müzikler çalması da cabası!

8. Dunia

İstanbuldaki barlar

Kadıköy barlarından devam edelim. Burası oldukça sevimli bir yer. Son zamanlarda epey popüler mekanlardan biri haline geldi Dunia! 

İçerisi bir ev konforunda dekore edilmiş. Mekanın en güzel yanı ise terası. Harika bir terası var. Hele bir de sokağa bakan taraftaki masayı kapabilirseniz değmeyin keyfinize! 

Keyifle içkinizi içip bir şeyler atıştırabilirsiniz. Üstelik mekanın hoş bir müzik listesi var. Burası tam yaz akşamları terasta güneşin batışını izlemelik bir mekan. Akşamları da ayrı güzel. DJ performansları ve dans geceleri oluyor. 

9. Teachers

İstanbul’daki barlar listemize Teachers ile devam edelim. Burası Kadıköy Kadife Sokakta yer alıyor. Küçük ama çok sevimli bir bar. Burada keyifle içkinizi yudumlarken iyi müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca mekanın epey müdavimi var. 

10. İstanbul’daki Barlar: Punch Flu

İstanbul'daki barlar

İşte İstanbul’un en iyi barlarından biri daha! Punch Kadıköy’de yer alıyor. Oldukça hoş bir iç dekorasyona sahip. Üstelik tam sohbet edip içkilerinizi yudumlayabileceğiniz geniş bir alanı var. 

Mekan hafta sonları kalabalık olsa da yer bulabilirseniz buradan memnun ayrılabilirsiniz. Çok lezzetli kokteylleri var. Ayrıca bazen Punch’ta etkinliklerde oluyor. Bu nedenle mekanın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

11. Muaf 

Muaf Kadıköy’de yer alıyor. Bu mekan hakkında tek bir kelime söyleme hakkımız olsaydı, samimi derdik. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz ve hizmetten memnun kalacağınız bir işletme. 

Muaf’ta oturup arkadaşlarınızla sohbet ederken soğuk içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca açsanız çok lezzetli atıştırmalıkları olduğunu es geçmeyelim, söyleyelim. Ortamın ambiyansı ve çalan müziklerden de hoşnut olacaksınız. 

12. İstanbul’daki Barlar: Ziba

Ziba

İstanbul’daki barlar listemize Ziba ile devam edelim. Burası İstanbul’un kalbinin attığı yerde yani Beyoğlu’nda yer alıyor. Hemen Ara Kafe’nin ara sokağından girip biraz yürüyünce Ziba’yı göreceksiniz. 

Ziba’nın dışarıdaki masalarına oturmak yazın ayrı güzel oluyor. Hem sokağın hem de eğlencenin tadını çıkarabiliyorsunuz. Mekanın bira menüsü oldukça zengin. Üstelik kendilerine has kokteylleri de var.

Hafta içi daha sakin olan mekanda sohbet edip müzik dinleyebilirsiniz. Fakat hafta sonları daha kalabalık oluyor. Bazı akşamlar DJ performanslarına ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 

13. Pera

İstanbul'daki barlar

İstanbul’daki barlar listemize İstiklal Caddesi’nin olmazsa olmazı Pera ile devam edelim. Aslına bakarsanız burası İstiklal Caddesi’nin klasiklerinden biri. Müdavimleri olan bir mekan. 

Çalan şarkılara eşlik etmekten kendinizi alamayacaksınız. Ayrıca siz isteseniz de istemeseniz de masaya gelen patlamış mısıra eliniz gidecek. Beyoğlu’nda eğlenmek, sohbet etmek ve soğuk bir şeyler içmek için ideal bir mekan. 

14. James Joyce 

James Joyce belki de Beyoğlu’nda irish pub deyince ilk akla gelendir. Burası bayılacağınız iç dekorasyonu, Boğaz manzaralı terasıyla harika bir mekan. James Joyce en güzel canlı performansları Nevizade’de dinleyiciyle buluşturuyor. Beyoğlu’nda iyi vakit geçirebileceğiniz bir bar arıyorsanız mutlaka denemelisiniz! 

15. İstanbul’daki Barlar: Varuna Gezgin 

Varuna Gezgin

Beyoğlu İstanbul’un kalbi. Varuna Gezgin de Beyoğlu’nun kalbi olan İstiklal Caddesi’nde yer alıyor. Burası oldukça ilginç bir mekan. 

Varuna Gezgin

Ayak basar basmaz Varuna’nın dekorasyonu sizi alıp götürecek. Sizi küçük çaplı bir dünya turuna çıkaracak olan mekanda bir şeyler atıştırabilir, zengin menüsünden dilediğiniz içkiyi sipariş edebilirsiniz! 

Beyoğlu’nda Kısa Dönem Kiralık Ev Arayanlara Müjde! 

Missafir indirim banner

Beyoğlu’nda kısa dönem kiralık ev arıyorsanız Missafir Homes evlerine göz atabilirsiniz. Haydi, Beyoğlu eşyalı kiralık evlerimizden size en uygun olanı şimdi seçin!

Beyoğlu Kısa Dönem Kiralık Daireler Missafir’de! 

İstanbul’un renkli gece hayatına yakın olmak için Beyoğlu’nda konaklayabilirsiniz. İstanbul’daki barların en popüler olanları Beyoğlu Nevizade’de yer alıyor. Beyoğlu eşyalı kiralık Missafir evleri için hemen rezervasyon yapın!

16. İstanbul’daki Barlar: Joker No:19

İstanbul’daki barlar listemize Joker No:19 ile devam ediyoruz. Rotamızı Beşiktaş’a çevirdik! Joker No:19 Beşiktaş’ın en sevilen mekanlarından bir tanesi. 

İçerisi oldukça geniş. Mekan hafta sonları kalabalık olsa dahi bu sizin keyfinizi kaçıramaz. Dostlarınızla sohbet etmek ve bir şeyler içmek için tercih edilesi bir mekan. Ayrıca çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Buradan memnun ayrılmanız çok olası. 

17. Sunset Grill Bar

Sunset grill bar

Burası İstanbul’un popüler mekanlarından bir tanesi. Özellikle yaz aylarında daha keyifli oluyor. Çünkü yazın mekanın Boğaz manzaralı terasında oturmanın keyfi bambaşka! 

Sunset Grill adlı mekanın menüsü çok zengin. Akdeniz mutfağından tutun Japon mutfağına kadar geniş bir yelpazesi var. Burada lezzetli yemekler yiyip manzaraya karşı içkinizi yudumlayabilirsiniz. 

18. Alexandra Cocktail Bar

Alexandra Cocktail Bar, Arnavutköy’de yer alıyor. Burası kokteylleriyle ünlü. Mekanın terasında harika manzaraya karşı kokteyllerinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca mekanda müzik çok fazla açılmıyor. Bu nedenle sohbet etmek için tercih edilesi yerlerden bir tanesi. 

19. The Populist 

İstanbul'daki barlar

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda yer alan The Populist, İstanbul’un popüler mekanlarından bir tanesi. Mekan craft tatları, zengin menüsü ve dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Buranın atıştırmalıkları gerçekten çok lezzetli! 

20. İstanbul’daki Barlar: Artistler

İstiklal Caddesi’nin ara sokaklarında salaş ve sevimli bir bar burası. Eğer arkadaşlarınızla biraz laflamak, güzel müzik dinlemek ve içkinizi yudumlamak istiyorsanız burası ideal. Üstelik atıştırmalıkları çok lezzetli!

İstanbul’da Kiralık Eviniz Var mı?

Missafir teklif al banner

İstanbul’daki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın, detayları hemen öğrenin!

İstanbul renkli ve heyecan verici! Bu büyülü şehirde gece hayatını deneyimlemek istiyorsanız artık İstanbul’un en popüler barlarını biliyorsunuz. Geriye sadece gezmek ve eğlenmek kalıyor! 

İstanbul’daki barlar listemiz hoşunuza gitti mi? Dilerseniz, İstanbul gezi rotaları serimize göz atabilirsiniz. Bu seriye Balat Gezilecek Yerler: Balat Gezi Rehberi adlı yazımızı okuyarak başlayabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top