En İyi Youtube Ev Gezme Kanalları

youtube ev gezme kanalları,

Ev gezme, ev dekorasyonu yenileme ve iç mimari programları zamana yenilmeyerek yıllardır en çok izlenilen ve en sevilen programlar arasında yerini koruyor. Önceden televizyonların vazgeçilmezi olan bu konsept, günümüzde çoğunlukla Youtube’da devam ediyor. Youtube, ev gezme konsepti açısından hem Türkçe, hem de İngilizce olarak oldukça zengin bir içerik dünyasına sahip.

Bu yazımızda; kimisi dünyaca ünlü magazinsel figürlerin ultra lüks evlerini, kimisi influencer’ların egzantrik evlerini, kimisi de tüm dünyadan sıra dışı evleri tanıtan en iyi 10 Youtube ev gezme kanalını listeliyoruz!

En İyi 10 Youtube Ev Gezme Kanalı

  • Enes Yilmazer 
  • daire
  • House&Home
  • Studio Mcgee
  • Architectural Digest
  • HouzzTV
  • Enes Yılmazer Türkiye
  • Ağır Mimar
  • İç Mimar Berna
  • Hane House

Türkçe En İyi Youtube Ev Gezme Kanalları

Enes Yılmazer Türkiye

Güncel Abone Sayısı: 244 bin abone

Enes Yılmazer, başta Amerika olmak üzere tüm dünyadan en lüks ve ihtişamlı evleri Youtube kanalında sergileyen, bu alanda çok başarılı ve dünyaca ünlü bir isim. YouTube ev gezme tutkunları için bir cennet olan kanalında, aboneleriyle birlikte bu muhteşem evleri keşfediyor, tasarım ve mimari harikalarını yakından inceliyor.

Enes Yılmazer, geçmişte sörf sporunda üç kez dünya şampiyonu olmuştur. Sonrasında, Amerika’nın Teksas eyaletine eğitim ve kariyer hedefleri için gitmiştir. İlk emlak yatırımını burada yaparak sektöre adım atıyor. Yılmazer, aldığı evleri yenileyip satışa sunarak emlak piyasasında yerini alıyor. Ardından bu süreci YouTube içeriğine dönüştürmeye karar veriyor. Kanalın böyle başlayan hikayesi, günümüzde bu alanda en çok izlenen kanallardan birisine dönüştü. 

daire

Güncel Abone Sayısı: 561 bin abone

“daire”, YouTube Türkiye’deki ev gezme kanalları arasında, kendine has bir konuma sahip. Bu kanal, şaşaalı döşenmiş veya kurallara sıkı sıkıya bağlı evleri değil, stil sahibi ve yaratıcı fikirlerle dolu evleri ön plana çıkarıyor. Bunun yanında”daire”, içine ruh üflenmiş evleri ve insanların bu evlerdeki yaşam tarzlarını sunuyor. Ayrıca kataloglardan çıkmış gibi görünen yapay mekanlardan uzak duruyor.

YouTube ev gezme alanında öne çıkan daire, aynı zamanda izleyicilerine yaşam alanlarının nasıl ilham verici hale getirebileceklerini gösteriyor. Kanalın popülerliğinin temel sebebi, gezilen evlerdeki objelerin maddi değerine değil, aksine manevi değerine ve hikayesine odaklanması. 

Her bölümde evlerin ruhunu ve hikayesini yansıtan daire, izleyicilerine sıcacık ve samimi bir hikaye sunuyor. Böylece, Youtube dekorasyon kanalları arasında özel bir yer edindi. Böylece ev dekorasyonu Youtube içeriğinde yeni bir soluk getirdi.

İç Mimar Berna

Güncel Abone Sayısı: 349 bin abone

İç Mimar Berna, YouTube Türkiye’de özellikle ev ve ofis gezme videolarıyla adından söz ettiren bir isim. Berna Acar Kasırga, kanalında zengin içerikli ve detay odaklı videolarını takipçileriyle buluşturuyor. 

Ankara’da yaşayan ve babasının da inşaat sektöründe yer almasıyla sektörün içinden gelen Kasırga, örnek daireler ve inşaat projelerini geziyor. Aynı zamanda bu gezilerinde mekanları ve yorumlarını izleyicileriyle paylaşıyor. 

Berna Acar Kasırga, 2014 yılında Bilkent Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Bununla birlikte tasarım ve dekorasyon alanlarında hizmet vermeye başlamıştır. Sonrasında ise Youtube ev gezme kanalları arasında öne çıkan kanal detaylı ev tanıtımları, inşaat projeleri değerlendirmeleri ve kendin yap videolarıyla dikkat çekmiştir.

Ağır Mimar

Güncel Abone Sayısı: 658 bin

YouTube Türkiye’nin ev gezme ve mimarlık alanında dikkat çeken kanallarından biri “Ağır Mimar”. Kanalın kurucusu Ömer Şanlı, 2014 yılında bu yolculuğa başlamış. İlk olarak oyun videolarıyla YouTube dünyasına adım atan Ömer, kısa süre sonra kendi uzmanlık alanları olan mimarlık üzerine içerik üretmeye yönelmiş. 

YouTube ev gezme ve mimarlık videolarının yanı sıra, son dönemlerde kanalında diğer YouTuber ve influencerların kamera arkasını ve yaşam tarzlarını yansıtan içeriklere de yer veriyor. Diğer taraftan bu çeşitlilik, kanalın Youtube dekorasyon kanalları arasında öne çıkmasını sağlıyor.

Hane House

Güncel Abone Sayısı: 1.2 bin abone

YouTube Türkiye’nin ev gezme ve minimalist yaşam tarzı alanında başarılı kanallardan bir diğeriyse “Hane House”. Bu kanal, küçük alanlarda yaşamanın sade ve doğa dostu yönlerini keşfetmenize yardımcı oluyor. Ayrıca Hane House, Türkiye’de popülerleşen ‘tekerlekli küçük evler’ (tiny house on wheels) yaşam tarzının öncülerinden. 

Bu bağlamda kanalın temel amacı, küçük alanlarda bile ev konforu deneyimi sağlamak. Böylece siz de, minimal alanları kullanışlı ve etkili bir şekilde planlayabilirsiniz.

Yabancı En İyi Youtube Ev Gezme Kanalları

Enes Yilmazer

Güncel Abone Sayısı: 3.56 milyon abone

Enes Yılmazer, aynı zamanda İngilizce içerik ürettiği bir kanala sahip. YouTube ev gezme alanında uluslararası bir fenomen olan ismin ana kanalı da aslında bu kanal. Los Angeles’ta yaşayan bu başarılı YouTuber, İngilizce içerikli ana kanalı üzerinden dünyanın dört bir yanından en göz alıcı ve ihtişamlı evleri keşfetmemize rehberlik ediyor. 

Yılmazer ve arkadaşı Mikey, lüks yaşam tarzını ve mimari harikaları bir araya getiren videolar çekiyor. Bu bağlamda kanal, YouTube ev dekorasyonu dünyasında kendine özgü bir yer ediniyor.

Architectural Digest

Güncel Abone Sayısı: 6.44 milyon abone

Architectural Digest (AD), tasarım ve mimari alanında uluslararası bir otorite olarak öne çıkıyor. YouTube ev gezme ve dekorasyon meraklıları için benzersiz bir kaynak sunuyor. Bunun yanı sıra dünyanın en güzel evlerine ve bu evlerde yaşayan şöhretlerin ilgi çekici hayatlarına ve yaşam alanlarına özel bir erişim sağlıyorlar. Ayrıca kanal, izleyicilerine mimari ve iç tasarım, sanat ve antika, seyahat destinasyonları hakkında zengin bilgiler sunuyor.

House & Home

Güncel Abone Sayısı: 933 bin abone

House & Home, YouTube’un ev dekorasyonu ve tasarım dünyasında öne çıkan bir kanal. Özellikle Kuzey Amerika ve dünyanın dört bir yanındaki benzersiz ve güzel evleri keşfetmeye odaklanan bu kanal, izleyicilerini iç tasarımın büyüleyici dünyasına davet ediyor. 

House & Home, aynı zamanda derginin de yayıncısı olan Lynda Reeves tarafından yönetiliyor. Her türden ilham verici iç mekanlar sunarak izleyicilere kendi yaşam alanlarını dönüştürmek için fikirler veriyorlar.

Studio McGee

Güncel Abone Sayısı: 421 bin abone

Studio McGee, Youtube ev gezme ve dekorasyon dünyasında, etkileyici ev dönüşümleriyle tanınan bir kanal. Başından sonuna kadar hayranlık uyandıran ev dönüşümlerine imza atan bu firma, göz alıcı mekanlar yaratıyor. Studio McGee, iç tasarım alanında kurulmuş bir markadır. Ayrıca Netflix’in popüler serisi “Dream Home Makeover” gibi özel projelerle de adından söz ettirmektedir.

Youtube ev dekorasyonu içeriğinde, Studio McGee, izleyicilere sadece güzel evleri göstermekle kalmıyor. Aynı zamanda bu mekanları nasıl yaratacakları konusunda da ilham ve fikirler sunuyor. Kısacası eğer evinizde modern ve zamansız bir dokunuş arıyorsanız, Studio McGee’nin Youtube kanalı, tasarım ve dekorasyon için mükemmel bir kaynak olacaktır. 

HouzzTV

Güncel Abone Sayısı: 750 bin abone

HouzzTV, ev dekorasyonu Youtube dünyasında, izleyicilerine evlerini nasıl daha işlevsel ve estetik hale getirebilecekleri konusunda ilham veriyor. Bu kanal, izleyicilerine sadece güzel evleri göstermekle kalmıyor. Bunun yanında bu evlerin arkasındaki öyküleri ve tasarım süreçlerini de paylaşıyor. Eğer siz de evinizi dönüştürmek, yenilemek ya da dekore etmek istiyorsanız, HouzzTV’yi takip edebilirsiniz.

Evinizin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak ve Maksimum Gelir Elde Etmek İçin Missafir’le Tanışın!

Missafir; profesyonel fotoğraf çekimi ve iç mimari desteği, 7/24 müşteri hizmetleri, 50+ global platformda profil yönetimi, dinamik fiyatlandırma, takvim optimizasyonu ve Missafir Owner mobil uygulaması gibi hizmetleriyle ev sahiplerine uçtan uca stressiz, teknoloji destekli ve güvenli bir ev sahipliği deneyimi yaşatırken aynı zamanda yüksek kira gelirleri elde etme fırsatı sağlar.

Missafir; Hırvatistan, Karadağ, Kıbrıs ve Türkiye’de operasyonlarını yürütüyor. Şirket 2024 yılı itibariyle 4 ülkede ve 100’den fazla popüler lokasyonda hizmet veriyor.

Siz de evinizden maksimum kazanç elde etmek isterseniz, Missafir’in uzman ekibinden kısa, orta ve uzun dönem kiralama hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bizimle hemen iletişime geçin ve eviniz için teklif alın!

Ev dekorasyonu hakkında daha fazla bilgi için Minimalist Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Feng Shui Nedir? yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top