Kadıköy’de Gezilecek Yerler: Kadıköy’de Yapılacaklar

kadikoy-gezilecek-yerler

Kadıköy gezilecek yerler listesini merak edenler burada mı? İyi vakit geçireceğiniz, birbirinden değerli Kadıköy gezi rotalarıyla karşınızdayız! Sizi daha fazla bekletmeden hemen başlayalım.

Kadıköy gezilecek yerler, Kadıköy Rıhtım

Kadıköy, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan en güzide semtlerden biri. Her çeşit toplu taşıma aracıyla ulaşabileceğiniz kadar merkezi bir konumda yer alıyor. Mesela Avrupa Yakası’ndan Kadıköy’e gelecekseniz keyifli bir vapur yolculuğu yapabilirsiniz. Bunun dışında metro, marmaray gibi raylı sistemleri tercih edebilirsiniz.

İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden biri Kadıköy. Bundan dolayı tarihi birçok yapıya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca kültür sanat etkinlikleri bakımından da zengin bir semt. 7/24 canlı ve renkli sokaklarında dolaşmak oldukça keyifli.

Kadıköy Gezi Rotaları

Kadıköy Çarşı, Moda Sahili, Bahariye Caddesi, Barlar Sokağı, Süreyya Operası, Fenerbahçe Stadyumu, Kadıköy gezilecek yerler denilince akla ilk gelenler! Ayrıca Kadıköy’de meşhur restoranlar, kafeler ve barlar da var. Seçenek çok olunca plan yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz, size yardımcı olalım. 

Sizin için Kadıköy gezilecek yerlerin bir listesini yaptık. Kadıköy’de yapılacak şeyler çok fazla bana bir gün yetmez diyorsanız, İstanbul seyahatinizde Kadıköy’de kısa süreli kiralık dairelerimizde konaklayabilirsiniz.

Kadıköy’de Kısa Dönem Kiralık Ev Arayanlara Müjde!

missafir homes indirim banner

Kadıköy’de kısa dönem kiralık ev arıyorsanız Missafir Homes evlerine göz atabilirsiniz. Haydi, Kadıköy eşyalı kiralık evlerimizden size en uygun olanı şimdi seçin!

Kadıköy Kısa Dönem Kiralık Daireler Missafir’de!

İstanbul’un merkezi semtlerinden biri Kadıköy. Burada kısa dönem kiralık dairelerden size en uygununu seçin. Böylece Missafir konforunu deneyimleyin. Kadıköy eşyalı kiralık Missafir evleri için hemen rezervasyon yaptırın!

Haydi, Kadıköy gezilecek yerler neresi, Kadıköy’de yapılacak neler var bir bakalım!

Kadıköy Gezilecek Yerler

Kadıköy’de gidilebilecek yerler neresi diye merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz! Hem tarihi hem de kültürel açıdan hayli zengin olan Kadıköy’de size hitap eden bir yer mutlaka vardır. Gelin, İstanbul Kadıköy gezilecek yerler listemize bir göz atalım.

1. Bağdat Caddesi

Bağdat Caddesi, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan en ünlü alışveriş caddelerinden biridir. Ayrıca cadde boyunca lüks mağazalar, restoran ve kafeler bulunur. Üstelik araç trafiği her daim yoğun olan caddede yaya ve bisiklet yolları da mevcut. 

2. Fenerbahçe Kalamış Marina

Kadıköy’ün Kalamış Koyu’nda bulunan marina, İstanbul Boğazı’na yakın bir mesafede. Marina yat sahiplerine sunduğu hizmetler dışında yat yarışları, yelken kulübü gibi etkinliklerde de rol oynar. Ayrıca Fenerbahçe Kalamış Marina’nın yanında manzaranın tadını çıkarabileceğiniz restoranlar, kafeler ve mağazalar bulunur.

moda sahili, kadıköy

3. Kadıköy Gezilecek Yerler: Moda Sahili

Moda Sahili, Kadıköy Moda gezilecek yerlerin bir numarasıdır. Üstelik Moda Sahili’nde deniz manzarasına karşı içeceklerinizi yudumlarken hoş vakit geçirebilirsiniz. Etrafta çimlere uzanan kalabalık gruplar ve bisiklet yolunda keyifle bisikletini süren insanlar olacaktır. Bununla birlikte renkli atmosferin tadını çıkarırken ciğerlerinizi temiz hava ve iyot kokusuyla doldurabilirsiniz.

moda sahili, moda iskelesi

Moda Sahili’nde bir yürüyüş günün yorgunluğunu atmak için mükemmel bir fikir! Dilerseniz Moda caddesi üzerinde bulunan kafe, restoran ve barları tercih edebilirsiniz. Önünde uzayıp giden kuyruklara aldırmazsanız Dondurmacı Ali Usta’dan bir külah dondurma yazın sıcağında nefis olur doğrusu!

moda sahili, moda caddesi, kadıköy moda

Moda Caddesi Popüler Mekanlar

Moda caddesi üzerinde çok sayıda meşhur restoran, kafe ve bar var. İşte Kadıköy Moda’nın en popüler mekanlarından bazıları:

Cherrybean Coffee

Kadıköy’ün kahve dükkanları ünlü! Ama burası en iyilerden biri. Eğer Kadıköy Moda’ya yolunuz düşerse hoş bir dekorasyona sahip bu mekanda bir kahve içebilirsiniz. İçtiğiniz kahveden ve geçirdiğiniz harika anlardan memnun kalacaksınız.

Asuman

O kadar gezdik dolaştık biraz da ağzımız tatlansın diyorsanız buyrun! Hatta ben çok tatlı sevmem diyenleri bile çikolataya alıştıracak lezzette Asuman. Çünkü burası Kadıköy’ün en ünlü tatlıcılarından biri.

Moda Aile Çay Bahçesi

Moda aile çay bahçesi harika bir yer. Eğer Moda tarafına yolunuz düşmüşse dinlenip huzur bulabileceğiniz bir sığınak burası. Çünkü size sessiz, sakin ve ağaçlar içinde çok güzel bir deneyim sunar.

Muhteşem bir deniz manzarası var. Elbette deniz kenarındaki masalardan birini kapabilirseniz! Çok büyük bir çay bahçesi olmasına rağmen popülerliğinden ötürü kalabalık olabiliyor. Ama buna değer. Çünkü burada Moda sahili ve deniz manzarası eşliğinde çayınızı içebilirsiniz.

Muaf

Muaf, Kadıköy Moda’nın en popüler mekanlarından bir tanesi. Üstelik oldukça rahat ve samimi bir tasarıma sahip bu mekan, sizi evinizde hissettirecek. Sohbet ederken bir şeyler içmek harika bir fikir. Kadıköy’ü gezerken acıktıysanız burada bir şeyler atıştırabilirsiniz. 

Sayfiye

Sayfiye, Moda’nın en sevilen kafelerinden biri. İsmi gibi sıcak, yazı çağrıştıran bir havası var. Ayrıca buranın müdavimi çok. Çünkü nefis kekler yapıyorlar. 

Moda’nın dingin kafelerinden biri. Yani tam arkadaşınızla gelip rahatlıkla sohbet edip bir şeyler içebileceğiniz bir yer. Kadıköy’de gezmekten yorulup buraya oturabilirsiniz. Hem böylece lezzetli tatlıların tadına bakabilirsiniz. 

Muhit

Geldik Kadıköy Moda’nın en sevilen mekanlarından birine! Kahve, tatlı, kahvaltı dedik. Şimdi sıra akşam üzeri oturup bir şeyler içebileceğiniz hoş bir pub olan Muhit’te!

Burası zarif bir tasarıma sahip, rahat ve konforlu bir mekan. Ayrıca dışarıda oturmak isterseniz dışarıda da masaları var. Çeşitleri bol zengin ve kendine has menüsünden memnun kalabilirsiniz. 

Dem Moda

Bambaşka bir konsepte hazır olun! Hep Kadıköy’ün kahvecilerini övecek değiliz. Şimdi de Kadıköy’de çay içilen dükkanlardan bahsedelim.

Dem Moda, Kadıköy Moda’nın gözde mekanlarından biri. Burada daha önce hiçbir yerde içmediğiniz çayları deneyebilirsiniz. Zengin bir menüsü var. Üstelik ürünün sunumuna önem veriyorlar. Değişiklik isterseniz burayı tercih edebilirsiniz. 

kadıköy, boğa heykeli

4. Boğa Heykeli

Kadıköy’ün simgesi haline gelmiş yapılardan biri olan Boğa Heykeli görülmeye değer. Üstelik Boğa Heykeli Kadıköy buluşmalarının ortak adresidir. Buradan doğru Bahariye caddesine ya da Barlar sokağı olarak bilinen Kadife sokağa çıkabilirsiniz. 

bahariye caddesi, kadıköy çarşı

5. Kadıköy Gezilecek Yerler: Bahariye Caddesi

İstanbul Kadıköy gezilecek yerlerin başında Bahariye geliyor. Üstelik Bahariye caddesini yarıya bölen nostaljik tramvay sesleri sizi eskilere götürebilir. Caddede ünlü markaların mağazaları ve yerel dükkanlar yer alıyor. Bundan dolayı alışveriş yapmak istiyorsanız Kadıköy’ü gezebilirsiniz. 

Bahariye caddesinden Sanatçılar sokağına geçip buradaki butik kahvecilerde vakit geçirebilirsiniz. Kadıköy’de çok sayıda sanat atölyesi ve galeri var. Ayrıca ara sıra çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin kafesinde bir şeyler atıştırabilirsiniz. 

süreyya operası, bahariye caddesi

6. Süreyya Opera Binası

1927 yılında inşa edilen harika bir binaya sahip Süreyya Operası Bahariye caddesi üzerindedir. Bununla birlikte art deco tarzı mimarisi ve mermer süslemeleriyle büyüleyici gözükür. Binada düzenlenen etkinliklere bilet alarak katılım sağlayabilirsiniz. İç dekorasyonunu görmek bile sizi etkilemeye yetecek!

haydarpaşa garı, kadıköy

7. Kadıköy Gezilecek Yerler: Haydarpaşa Garı 

Dizilerde, filmlerde İstanbul siluetini göstermek için sık sık kullanılan bir yapı Haydarpaşa Garı! Doğrusu öyle görkemli bir bina ki insana keşke bu gardan gelecek bir trene binebilsem dedirtiyor! Uzun zamandır restorasyonda ama vapurla geçerken şöyle bir görmek bile insanı etkiliyor. Kadıköy Belediyesi tarafından onaylanan restorasyonu bitince eski görkeminden hiçbir şey kaybetmeyeceğine şüphe yok!

8. Ayia Efimia Kilisesi

Kadıköy tarihi yerler bakımından zengin. Ayia Efimia bir Rum Ortodoks kilisesi. Kadıköy’ün Yeldeğirmeni semtinde yer alıyor. Estetik bir yapı olduğundan Kadıköy Gezilecek Yerler adlı listenize burayı da ekleyebilirsiniz. Ayrıca Yeldeğirmeni’ne kadar gelmişken burada bulunan eski Rum evlerini de görebilirsiniz. 

yeldeğirmeni, kadıköy, grafiti

Yeldeğirmeni semti sonu denize çıkan yokuşlu sokaklarıyla harika bir atmosfer sunar. Bunun dışında kahvaltı edebileceğiniz kafeleri ve butik kahve dükkanlarıyla soluklanabileceğiniz bir ortamdır. Dünyaca ünlü grafiti sanatçılarının işlerini görebilir, sanat galerini gezebilir ve Yeldeğirmeni Sanat’a uğrayabilirsiniz. 

9. Osman Ağa Camii

İstanbul Kadıköy gezilecek yerlerin bir başka durağı ise Osman Ağa Camii’dir. Burası Bahariye cadddesi üzerinde yer alıyor. Anadolu Yakası’ndaki en büyük camilerden biri. Mimarisi ve bulunduğu konum itibariyle kesinlikle görülmeye değer. 

Kadıköy’ün bir başka meşhur camisi de Söğütlüçeşme Camii’dir. Merkezi konumu nedeniyle genelde Kadıköy’de bir adres tarifinde adı geçmesi an meselesidir. Burası da Kadıköy Söğütlüçeşme gezilecek yerler denilince ilk akla gelenler arasında. 

10. Kadıköy Gezilecek Yerler: İstanbul Oyuncak Müzesi

İstanbul Oyuncak Müzesi Kadıköy’ün Göztepe semtinde bulunan özel bir müzedir. Burası Türkiye’nin ilk oyuncak müzesi! Ayrıca müze, Sunay Akın tarafından kurulmuştur ve içinde 4.000’den fazla oyuncak yer alır. Yalnızca çocuklar için değil yetişkinler için de hoş vakit geçirebilecekleri, çocukluklarına geri dönebilecekleri bir mekan. 

11. Barış Manço Müzesi

Burası Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Barış Manço ile ilgili bir müzedir. Barış Manço’nun hayatı ve müzik kariyerine dair hatırlatıcı eşyaları burada görebilirsiniz. Ayrıca Barış Manço’nun sahne kostümlerini, plaklarını, ödüllerini, hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarını görme şansına erişiyorsunuz. 

12. Yoğurtçu Parkı

Kadıköy’de gezilecek yerleri ziyaret edip hareketli sokaklardan ve kalabalıktan yoruldunuz mu? O halde Kadıköy gezilecek yerlere yakın park ve bahçelerden söz edelim. Yoğurtçu Parkı bunlardan biri. Moda ile Göztepe semtleri arasında yer alan park size dinginlik ve deniz manzarası sunar. 

13. Özgürlük Parkı

Özgürlük Parkı, Kadıköy’ün Göztepe semtinde yer alıyor. İstanbul’un en devasa ve en popüler parklarından biri. Çünkü burada alabildiğine yeşil alanlar, çocuklar için oyun alanları, göletler, koşu parkurları, spor yapmak isteyenler için tesisler var. Bunun dışında parkın bir de konser alanı mevcut. 

akmar pasajı, kadıköy

14. Kadıköy Gezilecek Yerler: Akmar Pasajı

Kadıköy’de gezmenin en güzel yanı tarihi yerleri, kültür sanat etkinliklerini ve alışveriş mekanlarını bir arada bulmaktır. Ayrıca Kadıköy’de birçok pasaj var. Bahariye caddesi üzerinde bulunan Opera Pasajı, Kadıköy Sineması’na ev sahipliği yapan Kadıköy Pasajı da meşhur. Ama en meşhur pasaj Akmar!

Akmar Pasajı, Kadıköy’ün simgesi haline gelmiş mekanlardan biri. Ayrıca günümüzde eski önemini bir miktar yitirse de hala çok kalabalık. Akmar Pasajı’nda sahafları gezerek kitap alışverişi yapmak çok keyifli!

15. Caddebostan Sahili

Kadıköy’ün en güzel sahillerinden biri Caddebostan sahilidir. Ayrıca burada sahil boyunca restoran, kafe ve çay bahçeleri yer alıyor. Yeşil çimenlere uzanıp deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Bunun dışında sahilde düzenlenen paten kayma, yoga yapma gibi etkinliklere katılabilirsiniz. 

kadıköy, barlar sokağı

16. Kadıköy Gezilecek Yerler: Barlar Sokağı (Kadife Sokak)

Barlar sokağı olarak bilinen Kadife sokak, Kadıköy’ün en hareketli noktalarından biridir. Bununla birlikte İstanbul gece hayatının meşhur noktalarından olan bu sokakta çok sayıda eğlence mekanı, restoran, kafe ve bar var. İşte Kadıköy Barlar sokağının en popüler mekanları:

Karga Bar

Karga, Kadıköy’ün gediklisi. Kadife sokağın en popüler mekanlarından bir tanesi. Girişini bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çünkü Karga’nın girişinde isminin yazılı olduğu koca bir tabela yok. Yalnızca bir karga motifi var. 

Burası müdavimleri olan bir mekan. Gotik tarzda bir dekorasyona sahip bu mekanı sevebilirsiniz. Bir de küçük bir balkonu var, bahçeye bakıyor. Burada soğuk içeceklerinizle serinlerken harika sohbetler edebilirsiniz.

Karga’da düzenli etkinlikler oluyor. Bu etkinliklerden haberdar olmak için Karga‘yı sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Buddha

Buddha, Kadıköy’de gidilecek yerlerden biri. Egzantirik konsepti sizi etkileyecektir. Dans gösterileri, sahne performansları olduğu zamanlarda daha renkli bir yer haline geliyor. Bu nedenle eğlenmek istiyorsanız burayı da tercih edebilirsiniz.

Punch Flu

Kadıköy Barlar sokağında bir şeyler içebileceğiniz bir mekan daha! Burası hoş müzikler çalan güzel bir bar. Ayrıca oldukça popüler olduğunu da söyleyelim. Eğlenmek için tercih edebilirsiniz. 

Bina 

Kadıköy Barlar sokağının gözdesi! Çünkü burası hoş bir dekora sahip, güzel müzikler çalan oldukça popüler bir yer. Eğer Kadıköy Kadife sokakta iyi vakit geçirebileceğiniz bir mekan arıyorsanız Bina ideal bir tercih. 

Arka Oda

Kadıköy Barlar sokağının popüler mekanlarından bir tane daha! Arka Oda, dekoru ve yarattığı atmosferle kendinizi evinizde hissettirecek tatlı bir mekan. Ayrıca müzik dinleyip bir şeyler içmek ve sohbet etmek için iyi bir tercih. Bahçesinde yer bulabilirseniz yaz akşamlarında hoş vakit geçirebilirsiniz.

Arka Oda’da çeşitli etkinlikler oluyor. Bunları Arka Oda‘nın kendi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

müze gazhane

16. Müze Gazhane

Gazhane, Kadıköy’de yer alan tarihi bir yapı. Bununla birlikte ismini de Osmanlı döneminde kurulan bir gaz üretim tesisi olmasından alıyor. Gaz üretim tesisi olarak 20. yüzyılın ortalarına kadar hizmet vermiş olan yapı şimdilerde bir müze!

Müze Gazhane’de eski gaz üretim ekipmanları, eski belge ve fotoğraflar görücüye çıkıyor. Bina bir tarihe tanıklık etmiş olması bakımından oldukça mühim. Fakat bunun dışında bir önemi daha var. Müze Gazhane ayrıca sanatsal etkinliklerin düzenlendiği bir etkinlik merkezi olarak kullanılıyor. 

17. Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi

Karikatür Evi, 2016 yılından itibaren hizmet veriyor. Osmanlı dönemine dek uzanan zengin bir koleksiyona sahip. Bu nedenle geçmişten günümüze çizgi romanlar ve karikatürleri incelemek isterseniz Kadıköy’de yer alan Karikatür Evi’ni ziyaret edebilirsiniz. 

18. Kadıköy Gezilecek Yerler: Ragıp Paşa Köşkü

Caddebostan sahilinde gezerken görkemli bir köşk göreceksiniz. Hatta gözlerinizi bu köşkten alamayacaksınız desek daha doğru olur. İşte o köşk Ragıp Paşa Köşkü!

Halk arasında bu köşkün perili olduğuna dair söylentiler var. Üstelik gizemli köşk hakkında çok sayıda dedikodu ve hikaye duyabilirsiniz. Ağaçlar içinde yükselen bu bembeyaz görkemli köşk, uzun zamandır boş. Mimarisiyle gözlerinizi kamaştıracak köşk tüm gizemiyle Kadıköy’dedir. 

fenerbahçe stadyumu

19. Fenerbahçe Stadyumu 

Hangi takımı tutuyorsunuz? Aslında stad Fenerbahçe taraftarı olmayan birini de etkileyecek ihtişama sahip. Fenerbahçe Stadyumu, Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden biri olan Fenerbahçe takımının ev sahibi olduğu mekandır. Burada bir futbol müsabakası izlemek heyecan verici!

20. Moda Sahnesi

Kadıköy’e yolu düşen birçok sanatseverin uğrak adresi Moda Sahnesi! Burası Tarihi Moda Sineması’nın restorasyonu sonrasında oluşan bir kültür kompleksidir. Ayrıca Moda Sahnesi konserlere, dans gösterilerine ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyor. 

21. İstanbulimpro Sahne

Kadıköy’de bulunan İstanbulimpro Sahne, sahne sanatlarıyla yakından ilgilenen herkesin görmesi gereken bir yer. Burası Kadıköy’de yer alan Şadırvan Pasajı’nın içindedir. Doğaçlama tiyatro oyunlarının oynandığı İstanbulimpro Sahne’de ayrıca atölye çalışmaları da yapılıyor. 

haldun taner sahne, kadıköy rıhtım

22. Kadıköy Gezilecek Yerler: Haldun Taner Sahnesi

Kadıköy’e vapurla geldiyseniz Haldun Taner Sahnesi’nin önünden en az bir kez geçmişsinizdir! Kadıköy rıhtımında bulunan harika bina, Kadıköy’ün en popüler tiyatro sahnelerinden biridir. Ayrıca mekan ismini ünlü tiyatro oyunu yazarı Haldun Taner’den alıyor. 

23. Kadıköy Sineması

Kadıköy’den laf açılmışken Kadıköy Sineması’nı es geçmek olmaz! Burası Kadıköy Pasajı’nın içinde yer alıyor. Aslında burası önceden bir tiyatro salonuymuş ama restore edildikten sonra sinema olarak kullanılmaya başlanıyor. Oldukça görkemli bir tavanı var. 

Kadıköy Sineması bağımsız sinema filmleri, kısa filmler ve sanat filmleri için özel takvimler belirliyor. Siz de bu takvimi takip edip bilet alabilirsiniz. Üstelik Kadıköy Sineması’nın şahane salonunda film izlemek sizi gerçekten iyi hissettirecek. 

24. Kadıköy Antikacılar Çarşısı 

Nostaljiyi sever misiniz? O halde Kadıköy’de gezilecek yerler listenize bir madde daha ekleyelim. Kadıköy Antikacılar Çarşısı yani namı diğer Tellalzade, alışveriş tutkunları için de son derece iyi bir adres.

Tellalzade sokağında çok sayıda antikacı dükkanı var. Bu dükkanları gezerek nostalji denizinde yüzebilirsiniz. Ayrıca hiçbir yerde bulamayacağınız otantik parçalar satın alabilirsiniz. 

25. Kadıköy Çarşı (Timsahlı Mısır Çarşısı)

Kadıköy’ün o büyüleyici atmosferini solumak ve alışveriş yapmak için Kadıköy çarşısını gezebilirsiniz. Burada birçok dükkan var. Hatta el yapımı sanat eserleri, yiyecek gibi pek çok şey satın alabilirsiniz. Bu harika bir deneyim olacak.

kadıköy, sanatçılar sokağı

26. Sanatçılar Sokağı

Burası Bahariye caddesinin en ünlü sokaklarından biri. Kadıköy’de yer alan bu sokağa Sanatçılar sokağı ya da Ali Suavi sokağı denir. Adından da anlaşılacağı üzere burası bir sanat sokağı!

Karakalem resminizi yaptırmak ya da karikatürünüzü çizdirmek isterseniz burada kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca çeşitli sanat etkinlikleri, resim kurslarına katılabilirsiniz. Bunun dışında alışveriş yapabileceğiniz el yapımı ürünler satan dükkanlara bakabilirsiniz. 

Sanatçılar sokağında hoş vakit geçirebileceğiniz çok sayıda kafe var. Burada yer alan kahvaltıcılarda kahvaltı edebilirsiniz. Bunun dışında butik kahvecilerden kahve satın alabilirsiniz. İşte Sanatçılar sokağının en meşhur mekanları:

Küff 

Küff Kadıköy Sanatçılar sokağının en popüler mekanlarından biri! Çünkü buranın kahveleri çok güzel, yolunuz düşerse mutlaka deneyin! Harika atmosferinde oturup bir şeyler atıştırmak size iyi bir deneyim yaşatacak.

Kibrit

Kadıköy’de yer alan bu küçük ama sevimli mekan size muhteşem bir hizmet sunar! Dilerseniz bir şeyler içip kahvaltı edebilirsiniz. Kadıköy gezilecek yerleri ziyaret ettikten sonra dinlenmek isterseniz Kibrit ideal bir tercih.

Cafe Bronte 

Kadıköy’deki butik kahveciler harika! İşte Cafe Bronte için de böylesi övgü dolu sözler edebiliriz. Çünkü kahveleri leziz. Bu nedenle bir şeyler içip güzel vakit geçirmek istiyorsanız bu kafeyi deneyebilirsiniz. Kadıköy kafeleri içinde oldukça popüler. 

27. Kadıköy Gezilecek Yerler: Çilek Sokak 

Alışveriş tutkunları burada mı? Çünkü sırada Çilek sokak var! Kadıköy gezilecek yerlerin başında gelen Çilek sokakta alışveriş yapabileceğiniz çok sayıda dükkan var. Ayrıca bu sokaktaki dükkanların ünü çok ucuz olmaları! 

Farklı ürünler satan birçok dükkana rastlayabilirsiniz. Ama Çilek sokakta daha çok giyim üzerine dükkanlar mevcut. Üstelik her dükkan sattığı ürünün son moda olmasına özen gösteriyor. Kadıköy’de iyi bir alışveriş deneyimi yaşamak için burayı dolaşabilirsiniz.

28. Tepe Nautilus AVM

Tepe Nautilus AVM Kadıköy’de bulunan en popüler alışveriş merkezlerinden bir tanesi. Çünkü burada çoğu ünlü markanın mağazasını bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca konumu itibariyle de ulaşımı oldukça rahat. Alışveriş yapmak için ideal mekanlardan biri.

29. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi

Kadıköy’ün Kozyatağı semtinde bulunan Kozzy, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken uğrak noktalardan biri. Bundan dolayı Kadıköy’de alışveriş yapmak için Kozzy’i tercih edebilirsiniz. Ayrıca Bağdat Caddesi gibi merkezi yerlere çok yakın bir mesafede yer alıyor.

Alışveriş merkezinde çok sayıda ünlü markanın mağazası var. Aynı zamanda lezzetli yemekler yiyebileceğiniz meşhur restoran ve kafeler de mevcut. Fakat burası yalnızca bir alışveriş merkezi değil. Aynı zamanda bir kültür merkezi.

Kozzy çocuk oyun alanları ve birçok sinema salonuna ev sahipliği yapıyor. Bunun yanında özgün eserler görebileceğiniz sergi salonlarını da gezebilirsiniz. Ayrıca Kozzy’de yer alan Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde tiyatro oyunu seyredebilirsiniz. 

Kadıköy renkli ve heyecan verici! İstanbul Kadıköy gezilecek yerler listesi ise çok uzun. Eğer İstanbul Kadıköy’de kısa süreli kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerinden faydalanabilirsiniz. Şehrin akışı ve Kadıköy’ün ritmine uymak için hemen şimdi rezervasyon yaptırın!

Kadıköy’de Kiralık Eviniz mi Var?

missafir teklif al banner

Kadıköy’deki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın, detayları öğrenin!

Gezi rotaları hoşunuza gitti mi? İstanbul’un başka semtlerini keşfetmek isterseniz diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz. Dilerseniz, Beşiktaş’ta Gezilecek Yerler | Dolmabahçe Beşiktaş Rehberi adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top