İstanbul Kasım Konserleri ve Etkinlikler (2023)

İstanbul Kasım konserleri listemizle karşınızdayız! Kasım ayında İstanbul’da hangi konserler var, İstanbul Kasım etkinlikleri 2023 neler gibi soruların cevabını merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. Gelin, size bir Kasım ayı etkinlik takvimi oluşturalım. 

Kasım Ayında Etkinlikler Bir Başkadır!

İstanbul Kasım konserleri

Havalar serinlemeye başladı. İstanbul’da Kasım etkinliklerinin rüzgarları esiyor. Burası canlı ve hayat dolu bir şehir. Bu nedenle İstanbul’da etkinlikler bitmez. Peki, İstanbul Kasım ayı konserleri takviminde kimler var? 

İstanbul Kasım ayında da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yaz bitse de İstanbul Kasım etkinlikleri son sürat devam ediyor. Biz de sizin için İstanbul Kasım konserlerini listeledik!

İstanbul’da Kısa Dönem Kiralık Daire mi Arıyorsunuz?

İstanbul tarihi yerleri, doğal güzellikleri, kültürel atmosferi ile herkesin deneyimlemesi gereken bir şehir. Burası başka hiçbir yere benzemiyor. Bundan dolayı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. 

Missafir logo

Burada konaklamak İstanbul sanat etkinliklerinin tadını çıkarmak için bir fırsat. O halde bu fırsatı kaçırmayın. İstanbul’da kısa dönem kiralık daire arıyorsanız Missafir ayrıcalıkları ve konforuyla tanışın! 

Kadıköy Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de!

Kadıköy, İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Bu nedenle Kadıköy’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerini tercih edebilirsiniz. Haydi, hemen rezervasyon yapın ve İstanbul etkinlikleriyle Kasım ayında yeni deneyimler edinin!

İstanbul Kasım Ayı Konserleri

konser alani

İstanbul yine bildiğiniz gibi bir etkinlik cenneti! Ayrıca Kasım İstanbul etkinlikleri 2023 yılında da çok renkli geçeceğe benziyor. Sizin için derlediğimiz etkinlik takvimini görünce çok heyecanlanacaksınız! Haydi, İstanbul Kasım konserleri ile başlayalım. 

Yalnız İstanbul Kasım ayı konserleri listesi epey kalabalık. Bakalım karar vermek için ne kadar zorlanacaksınız! Gelin, Kasım ayında kimlerin İstanbul’da konseri var öğrenmek adına listemize göz atalım. 

İstanbul Kasım Konserleri Listesi

  • 10 Kasım’da sevilen şarkılarını seslendirmek için Simge sahnede olacak. Bu harika konser Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde gerçekleşecek. Simge’nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etmek istiyorsanız bu şahane konseri kaçırmayın.
  • Yine şarkılarıyla ortalığı kasıp kavuran bir başka isim daha 10 Kasım’da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 10 Kasım akşamı İrem Derici Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde olacak.
  • ABD’li piyanist Lola Astanova ise 11 Kasım akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek. Bu harika konseri kaçırmak istemiyorsanız bilet almayı unutmayın! 
  • Nessi Gomes büyülü sesiyle 11 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinde olacak. Bu harika anlara tanıklık etmek istiyorsanız 11 Kasım için kimseye söz vermeyin! 
  • 11 Kasım konserlerinde çok sevilen bir başka isim de Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak. Peki, tahminleri alalım kim olabilir? Elbette Emre Aydın’dan bahsediyoruz. Emre Aydın şarkılarına eşlik etmek ve harika bir gece geçirmek istiyorsanız bu konsere bilet alabilirsiniz. 
  • Adamlar grubu 11 Kasım akşamı JJ Arena’da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser için bilet alarak bu harika ambiyansa eşlik edebilirsiniz. 
  • Gelelim 12 Kasım akşamına! Sahnede çok sevilen gruplardan birini görüyoruz. Duman 12 Kasım akşamı Bostancı Kültür Merkezi’nda sahne alacak. 
  • Türkiye’de caz deyince akla ilk gelen isimlerden Ferit Odman var sırada. Üstelik Ferit Odman’ın harika sahnesi için 14 Kasım akşamı Bostancı Kültür Merkezi’nde olmanız yeterli. 
  • Caz dünyasının önde gelen isimleriyle devam edelim. Sırada Kerem Görsev Trio var. 17 Kasım akşamı Zorlu PSM’de olacak. Bu harika fırsatı kaçırmak istemeyenler konser için hemen bilet bakmaya başlayabilir!

Şişli Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de!

Şişli İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Şişli’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerinden size en uygun olanını seçin. Böylece İstanbul’u keşfetmeye Kasım ayından başlayın!

Kasım Konserleri Devam Ediyor!

İstanbul Kasım konserleri
  • Kasım konserleri İstanbul’da Hauser’in Rebel with a Cello turnesine ev sahipliği yapacak. Bu performansı kaçırmak istemiyorsanız 18 Kasım’da Ülker Arena’da olmalısınız.
  • 17 Kasım’da sahnede bir süper star olacak! Çünkü Ajda Pekkan Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşuyor. Bu konserin tadını çıkarmak için bilet alabilirsiniz.
  • Koşuşuyla ve şarkılarıyla akıllara kazınan Mirkelam’ın sırası! Mirkelam dillere pelesenk olmuş şarkılarını 17 Kasım’da Dorock XL Kadıköy sahnesinde söyleyecek.
  • 18 Kasım akşamı Jolly Joker Kartal İstMarina sahnesinde Haluk Levent rüzgarları esecek. Sevilen sanatçının şarkılarına eşlik etmek ve harika bir akşam geçirmek için büyük fırsat doğrusu! 
  • 20 Kasım akşamı Linet sahnede olacak. Sevilen sanatçı Zorlu PSM sahnesinde sevenleriyle buluşacak.
  • Sabancı Gösteri Merkezi çok sevilen Büyük Ev Ablukada grubuna ev sahipliği yapıyor. Grup 21 Kasım’da performanslarını sergileyecek. Harika bir konser için şimdiden bilet bakabilirsiniz. 
  • 24 Kasım’da JJ Pub Tuzla Port sahnesinde Ogün Sanlısoy olacak. Konser için bilet alabilirsiniz ve böylece bu coşkulu akşama tanıklık edebilirsiniz. 
  • Pop müziğin prensi sayılan bir isim var sırada! Evet, hem aldanıyor hem de acıtmıyor sevdan diyor! Yaşar 24 Kasım akşamı sevilen şarkılarıyla birlikte IF Performance Hall sahnesinde olacak. 
  • Rap müziğin sevilen ismi Lil Zey’in sırası! Aykırı ve başarılı sanatçı 24 Kasım’da Dorock XL Venue Fitaş sahnesinde rap yapacak. 
  • Derin şarkı sözlerinin sahibi Bülent Ortaçgil’i sahnede görmek ister misiniz? 25 Kasım’da Bülent Ortaçgil Kadıköy Sahne’de sevenleriyle buluşacak. Ortaçgil’in şarkılarına eşlik etmek için hemen bilet alabilirsiniz. 
  • 29 Kasım akşamı Cem Adrian sahnede! Jolly Joker Kıyı İstanbul sahnesinde yer alacak sanatçı sevilen şarkılarını seslendirecek. Bu harika atmosferin bir parçası olabilirsiniz. 

İstanbul Kasım Ayı Etkinlikleri 

İstanbul Kasım etkinlikleri
  • Sinan Orakçı’nın İştahların Makamı adlı sergisini inceleme fırsatınız oldu mu? Eğer olmadıysa üzülmeyin. Çünkü sergi 11 Kasım’a kadar Ferda Art Platform’da devam edecek. Ressam Sinan Orakçı’nın sergide şuurun kontrolünde ya da mantığın izleğinde olmadan imgeleri anlamayı öneren resimleri var. Ama bu resimleri görmek istiyorsanız acele edin, 11 Kasım’a kadar sergiyi gezebilirsiniz.
  • Altan Çelem’in Yayın Akışı adlı kişisel sergisi 12 Kasım’a kadar sanatseverlerle olacak. Eğer sergiyi kaçırmak istemiyorsanız mutlaka Brieflyart Galeri’yi ziyaret etmelisiniz. 
  • Beşiktaş Akaretler’de 3 – 16 Kasım arası yapılacak Artweeks Akaretler etkinliğini ziyaret edebilirsiniz. Üstelik birçok farklı disiplinin sanata aracılık ettiğine tanık olacaksınız. 
  • Zeyrek Çinili Hamam’da Kalıntıların Şifası adlı bir sergi yapılıyor. Bu karma sergiyi 30 Kasım’a kadar ziyaret edebilirsiniz. 
  • Yunt’ta Şehir Nerede? adlı bir karma sergi yapılıyor. Sergi 4 Kasım’dan 4 Şubat’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kiralık Eviniz mi Var?

Türkiye’nin ilk ve en büyük mülk yönetimi markası Missafir ile kusursuz bir kiralama deneyimine hazır olun. Üstelik dinamik fiyatlama, iç dekorasyon ve 7/24 müşteri iletişimi hizmetlerimiz, size sunduğumuz avantajlardan bazıları. TÜRSAB A grubu belgeli Missafir ile evinizi kısa ve orta dönem kiralama ile kira gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top