İstanbul Eylül Konserleri: İstanbul Eylül Etkinlikleri 

İstanbul Eylül konserleri listemizle karşınızdayız! Eylül ayında İstanbul’da hangi konserler var, İstanbul Eylül etkinlikleri neler gibi soruların cevabını merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. Gelin, size bir Eylül ayı etkinlik takvimi oluşturalım! 

Yaz Bitiyor Ama Etkinlikler Devam Ediyor!

eylul etkinlik rehberi

İstanbul tarihi yerleri, doğal güzellikleri, kültürel atmosferi yönüyle eşsiz bir şehir. Burası başka hiçbir yere benzemiyor. Bundan dolayı yerli ve yabancı turistlerin odak noktası. 

Kent oldukça kozmopolit bir yapıya sahip. Caddeleri renkli, sokakları 7/24 kalabalık ve hareketli. Bundan dolayı yaz bitse de İstanbul’da eğlence durdurak bilmeden devam ediyor. 

İstanbul eylul konserleri

İstanbul Eylül ayında da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yaz bitiyor fakat İstanbul’da etkinlikler son sürat sürüyor. İstanbul Eylül konserlerini sizin için listeledik! 

Kadıköy’de Kısa Dönem Kiralık Daire mi Arıyorsunuz?

Missafir indirim banner

Kadıköy İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Burada konaklamak İstanbul Eylül ayı etkinliklerinin tadını çıkarmak için bir fırsat. O halde bu fırsatı kaçırmayın, Missafir ayrıcalıkları ve konforuyla tanışın! 

Kadıköy Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de!

Kadıköy’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerini tercih edebilirsiniz. Missafir evlerine göz atıp kendinize en uygun olanını seçin. Haydi, hemen rezervasyon yapın ve İstanbul’u Eylül ayında keşfetmeye başlayın! 

Gelin, Eylül ayında İstanbul’da hangi etkinlikler var bir bakalım. İşte sizin için hazırlamış olduğumuz İstanbul Eylül konserleri listesi! 

İstanbul Eylül Konserleri

İstanbul eylul konserleri

İstanbul bir etkinlikler cenneti! Dolayısıyla Eylül ayında da kolay kolay canınız sıkılmayacak. Üstelik yalnızca İstanbul Eylül konserleri listesi bile epey kalabalık. 

Sevdiğiniz sanatçıların işlerini takip ediyorsunuz değil mi? CD’lerden, radyodan, internetten, çeşitli müzik dinleme uygulamalarından şarkıları dinliyorsunuz. Bunların hepsi size apayrı bir deneyim yaşatıyor olmalı. Fakat hiçbiri bir konser deneyimi değil!

Şarkılarını sevdiğiniz hatta hayranı olduğunuz kişiyi, grubu sahnede canlı dinlemek kadar güzel bir deneyim olamaz. O halde sonradan keşke dememek için konser sezonunu iyi değerlendirmek lazım. İstanbul Eylül konserlerinden haberdar olmanız adına bir liste hazırladık.

İstanbul Eylül Konserleri Listesi

  • İstanbul Eylül konserleri listesini sevilen sanatçı Imany ile açıyoruz. Soul müziğin kraliçesi bir kez daha İstanbul’a geliyor. Üstelik 7 Eylül akşamı Turkcell Vadi’de sahne alacak. 
  • 7 Eylül’de bir sürpriz daha var! Merak içinde kim olduğunu düşünüyorsunuz. Biz size yardımcı olalım: Bijan Mortazavi! İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu 7 Eylül akşamı şahane bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. 

Bijan Mortazavi senfoni orkestrasıyla beraber sahnede olacak. Hem bu büyülü atmosferi kaçırmak istemezsiniz. Klasik müziğin hayranlık uyandırıcı gücünün farkına varmak için bu konsere bilet alabilirsiniz.

combolatino
  • 9 Eylül’de Combolatino Zorlu PSM’de sahne alıyor. Böylece yüksek enerjili bir etkinlik isteyenler eğlenceye doyacak. Combolatino’yu dinlemek için 9 Eylül’de Zorlu PSM Sky Lounge’a bekleniyorsunuz!
  • İstanbul Eylül konserleri seçenekleri o kadar çok ki seçmekte zorlanabilirsiniz! Mesela 9 Eylül’de Hayal Kahvesi Aqua Florya’da Cem Adrian’ı dinleyebilirsiniz. Cem Adrian kendine has tarzıyla size eşsiz anlar yaşatacaktır. 
  • 10 Eylül’de herkesi heyecanlandıracak bir isim konser verecek. Pop müziğin sevilen yüzlerinden Kenan Doğulu 10 Eylül akşamı Turkcell Vadi’de sahneye çıkacak. Kenan Doğulu şarkılarına eşlik etmek ve bolca eğlenmek için konsere katılabilirsiniz. 
  • Geldik 13 Eylül’deki sürpriz isme! Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı bir değer olan Dada Salon Kabarett’te sahneye kim çıkıyor? Dada Salon Ayta Sözeri’yi ağırlıyor. Üstelik Dada Salon’un atmosferini tatmak ve güzel şarkılar dinlemek için kaçırılmayacak bir fırsat bu! 
  • 15 Eylül akşamı rock müziğin sevilen simalarından Feridun Düzağaç sevenleriyle buluşuyor. Konser IF Performans Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek. Feridun Düzağaç şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etmek ve unutulmaz anlar yaşamak için bu konseri tercih edebilirsiniz. 

İstanbul Eylül Konserleri Devam Ediyor!

  • 15 Eylül akşamı Ceylan Ertem’i dinlemek isteyenler buraya! Sevilen sanatçı 15 Eylül akşamı Jolly Joker Kıyı İstanbul’da olacak. Unutulmaz bir akşam geçirmek için bu konsere bilet alabilirsiniz. 
  • İstanbul Eylül konserlerinde 15 Eylül günü karar vermek çok güç olacak! Çünkü Emre Aydın da 15 Eylül akşamı sevenleriyle buluşuyor. Konser Mask Beach’te yapılacak. Orada olmak ve Emre Aydın şarkılarıyla iyi vakit geçirmek için bilet alabilirsiniz.
  • Sırada İstanbul Eylül konserlerine damgasını vuracak bir isim var. İsmini söylediğinizi duyar gibiyiz. Evet, Tamino İstanbul’a geliyor! 

Kendisini daha önce Volkswagen Arena’da dinlemiştik. Artık Türkiye turnesinin kapanışını yapmak için Parkorman’a geliyor. 17 Eylül akşamı Tamino’nun büyüleyici sesini dinlemek için bu konsere bilet alabilirsiniz. 

  • Hem kıpır kıpır hem de hüzünlü şarkılarıyla çok beğenilen bir isimde sıra! 16 Eylül’de Melike Şahin’in konseri var. İyi vakit geçirmek ve Melike Şahin şarkılarına eşlik etmek istiyorsanız 16 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava Tiyatrosu’nda olmanız gerekiyor.
gipsy kings
  • Eylül İstanbul konserleriyle devam ediyor. Sırada bir efsane var. Gipsy Kings 19 Eylül akşamı Zorlu PSM’de sahne alacak. Sahne performansları müthiş olacak. 

Latin müziğini sevenler mutlaka bu fırsatı kaçırmayacaktır. Albümleri 60 milyon satmış bu efsanevi grup harika parçalara imza atmış. Onları canlı dinleyecek olmak müthiş bir his olsa gerek. 

  • 20 Eylül akşamı gönüllerde taht kuran bir isim sahnede olacak. Zuhal Olcay 20 Eylül akşamı YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda sevilen şarkılarını seslendirecek. Orada olmak için bu konsere bilet alabilirsiniz. 
  • Sertap Erener 20 Eylül’de harika sesiyle kulakların pasını silmeye geliyor. Sanatçı Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacak. 20 Eylül’de Sertap Erener’in o büyüleyici sesinden güzel şarkılar dinlemek için bu konsere bilet alabilirsiniz. 
İstanbul Eylül Konserlerinin Coşkusu!
  • Sırada DJ performansları var! Grammy ödüllü, tam 5 defa DJ MAG’de dünyanın en iyi DJ’i seçilen Armin Van Buuren İstanbul’a geliyor. Armin Van Buuren 22 Eylül’de Life Park’ta olacak. Bu performansı kaçıranlar çok üzülebilir! 
  • İstanbul Eylül konserlerinde sırada Türkiye’nin rockstar’ı var. Teoman 22 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak. Bu muhteşem konser için önceden bilet alabilirsiniz. 
  • 23 Eylül’de Oscar and the Wolf KüçükÇiftlik Park’ta olacak. Harika indie pop şarkılar dinlemek istiyorsanız konserde yerinizi alın! 
buika
  • Grammy ödüllü bir sanatçı geliyor! Buika 26 Eylül’de Zorlu PSM’de sahne alacak. Üstelik soul, flamenko ve cazı harmanladığı harikulade şarkılarını dinlemek için bu konsere bilet alabilirsiniz. 
  • İstanbul Eylül konserleri sevilen sanatçı Sıla ile devam ediyor. Ünlü sanatçı 28 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Sıla şarkılarını hep bir ağızdan söyleyip eğlenmek için bilet alabilirsiniz. 
  • Pinhani ile devam edelim. Unutulmaz şarkılara imza atan grup 29 Eylül’de İstanbul’da olacak. Üstelik Pinhani 29 Eylül akşamı KüçükÇiftlik Park’ta sahneye çıkıyor sevenlerine duyurulur! 
  • Efsanevi gruplardan biri olan Riverside İstanbul’a geliyor. Grubu canlı dinlemek için 29 Eylül akşamı IF Performance Beşiktaş’ta olmanız gerekiyor. Bu büyülü atmosferi kaçırmayın!
  • İstanbul Eylül konserleri listemizin kapanışını Kalben ile yapıyoruz. Sıcacık, aşk dolu şarkılarıyla beğenilen sanatçı 29 Eylül akşamı Dorock XL Kadıköy’de olacak. Kalben’in samimi şarkılarını ve kendine has yorumunu dinlemek için bu konseri tercih edebilirsiniz. 

Şişli’de Kısa Dönem Kiralık Daire mi Arıyorsunuz?

Şişli İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Burada konaklamak İstanbul Eylül ayı etkinliklerinin tadını çıkarmak için bir fırsat. O halde bu fırsatı kaçırmayın, Missafir ayrıcalıkları ve konforuyla tanışın! 

Şişli Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de!

Şişli’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerini tercih edebilirsiniz. Missafir evlerine göz atıp kendinize en uygun olanını seçin. Haydi, hemen rezervasyon yapın ve İstanbul’u Eylül ayında keşfetmeye başlayın! 

İstanbul Etkinlik Rehberi

2023 Eylül ayı etkinlik takvimi epey dolu. İstanbul Eylül konserleri listemize ilaveten başka etkinliklere de yer verelim. Çünkü Eylül 2023 tarihlerinde tiyatro oyunları, sergiler, çocuk etkinlikleri ve kültür sanat aktiviteleri revaçta. Haydi, İstanbul Eylül etkinlikleri nelermiş bir göz atalım!

Eylül Ayı Tiyatroları

İstanbul eylül konserleri tiyatro

İstanbul Eylül ayında kültür ve sanat yönünden hareketli günler geçirecek. Nereye adım atsanız bir etkinlik ile burun buruna gelebilirsiniz. Bunun tadını çıkarın! Sizin için İstanbul Eylül ayı tiyatrolarını listeledik:

  • 6 Eylül’de Notre Dame’in Kamburu müzikali sahnelecek. Bu gösteriyi izlemek isteyenler 6 Eylül günü Watergarden Performans Merkezi’ne gitmeli.
  • La Reprise Histoire(s) Du Theatre adlı oyun için 10 Eylül’de Dasdas’da olmalısınız.
  • 13 Eylül’de Ölüm Bizi Ayırana Dek adlı oyun oynanacak. Yani bu oyunu izlemek için ayın on üçünde Watergarden Performans Merkezi’nde olmanız gerekiyor. 
  • 14 Eylül 2023 KüçükÇiftlik Park’ta Genco Erkal ve Tülay Günal’ın oynadığı Yaşamaya Dair adlı oyunu seyredebilirsiniz. 
  • 15 Eylül’de Gılgamesh adlı oyun oynanacak. Bu büyülü atmosferi deneyimlemek için Dasdas’da olmanız gerekiyor.
  • Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz adlı oyun için 18 Eylül Zorlu PSM’de olmalısınız. Bununla birlikte oyun Turkcell Platinum Sahnesi’nde oynanacak.
  • Canavar adlı oyun 24 Eylül’de Zorlu PSM’de izleyicisiyle buluşuyor.
  • Eylül ayı tiyatroları listemizi Şener Şen’in oynadığı Zengin Mutfağı adlı oyun ile kapatıyoruz. Bu oyunu izlemek için 24 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olmalısınız.

Eylül Ayı Sergileri 

İstanbul eylul sergileri

İstanbul Eylül konserleri ve Eylül ayı tiyaroları listelerinden sonra sırada sergiler var. İstanbul müze ve sanat galerisi bakımından zengin bir şehir. Yılın her ayı çeşitli kültür sanat etkinlikleri yapılıyor. Eylül ayında da bu durum değişmiyor. Sizin için Eylül ayı sergilerini sıraladık:

  • Müze Gazhane’de Zeki Demirkubuz’un ilk kişisel sergisi olan Hayat ile listemize başlıyoruz. Ayrıca bu sergiyi 8 Eylül’e kadar gezebilirsiniz.
  • 7 Eylül’den 7 Ekim’e kadar süren Ey Kutsal Basitlik isimli sergi X-ist’te yer alıyor. 7 Ekim’e kadar bu sergiyi ziyaret edebilirsiniz. 
  • 9 Eylül’e kadar İstanbul ve Paris şehirlerinden sanatçıların oluşturduğu 2743 KM isimli serinin ilk sergisi olan Paths of Flow sanatseverlerle buluşuyor. 
  • Masterpiece / An Immersive AI Experience sergisini 15 Eylül’e kadar ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte sergi DasDas’da yer alıyor. 

Eylül Ayı Sergileri Devam Ediyor!

İstanbul eylul konserleri ve sergi
  • 17 Eylül’e kadar Pera’da düzenlenen Göbeklitepe ve Çevresinden Fotoğraflar adlı sergiyi gezebilirsiniz. 
  • Pera Palas Hotel Gama Gallery’de Zaman ve Mekan adlı sergi var. 13 Eylül’den 8 Ekim’e kadar sürecek olan bu sergi ilginizi çekebilir. 
  • Fotoğraf sanatçısı Coşar Kulaksız’ın yeni sergisi Arada 15 Eylül’de açılıyor. Sergiyi 15 Eylül’den 15 Ekim’e kadar gezebilirsiniz. Bununla birlikte harika sergi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kültür Sanat Merkezi Tophane-i Amire’de olacak. Yolunuz bu tarafa düşerse sergiyi ziyaret edebilirsiniz. 
  • Bala Uyguner’in kişisel sergisi olan Onun, Decollage Art Space adlı mekanda sanatseverlerle buluşuyor. Sergiyi 17 Eylül’e kadar gezebilirsiniz. Üstelik sergi herkesin kadına bakışında yeni ufuklar oluşturacak. Çünkü doğduğundan itibaren başkasının bakışıyla konumlanmanın ne demek olduğunu tartışıyor. 
  • Farklı tekniklerde üretim yapan birçok sanatçının disiplinler arası eserlerinden oluşan Seni Sevmeyen Ölsün isimli sergiyi 10 Eylül’e kadar ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca karma serginin küratörlüğünü sanat gazetecisi Gülben Çapan üstleniyor. Anna Laudel İstanbul’da yer alan bu harika sergiyi kaçırmayın! 

İstanbul etkinlik rehberimiz hoşunuza gitti mi? İstanbul Eylül konserlerinden hangisine gitmeyi düşünüyorsunuz? Ne çok seçenek var değil mi? Çünkü İstanbul her zamanki gibi bir etkinlik cenneti!

İstanbul ve İstanbul’da yapılacaklar konusunda daha çok şey bilmek ister misiniz? Cevabınız evet ise İstanbul gezilecek yerler serimizi de sevebilirsiniz. Bu seriyi okumaya Kadıköy Gezilecek Yerler: Kadıköy’de Yapılacaklar adlı yazımızla başlayabilirsiniz. 

İstanbul’da Kiralık Eviniz mi Var?

missafir banner

İstanbul’daki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın, detayları öğrenin!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top