İstanbul Ekim Konserleri: İstanbul Ekim Etkinlikleri

İstanbul Ekim konserleri listemizle karşınızdayız! Ekim ayında İstanbul’da hangi konserler var, İstanbul Ekim 2023 etkinlikleri neler gibi soruların cevabını merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. Gelin, size bir Ekim ayı etkinlik takvimi oluşturalım. 

Sonbaharda Etkinlikler Bir Başkadır! 

İstanbul Ekim konserleri

Yaz bitiyor ama etkinlikler devam ediyor. Çünkü İstanbul’da eğlence asla hızını kesmez. Şehir daima hayat dolu ve canlıdır. O halde siz de bu canlılıktan faydalanın ve şehrin ritmine ayak uydurun! 

İstanbul Ekim ayında da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yaz bitiyor ancak sonbaharda etkinlikler son sürat sürüyor. İstanbul Ekim konserlerini sizin için listeledik!

İstanbul’da Kısa Dönem Kiralık Daire mi Arıyorsunuz?

Missafir indirim banner

İstanbul tarihi yerleri, doğal güzellikleri, kültürel atmosferi yönüyle eşsiz bir şehir. Burası başka hiçbir yere benzemiyor. Bundan dolayı yerli ve yabancı turistlerin odak noktası. 

Burada konaklamak İstanbul sanat etkinliklerinin tadını çıkarmak için bir fırsat. O halde bu fırsatı kaçırmayın. İstanbul’da kısa dönem kiralık daire arıyorsanız Missafir ayrıcalıkları ve konforuyla tanışın! 

Kadıköy Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de!

Kadıköy, İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Bu nedenle Kadıköy’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerini tercih edebilirsiniz. Haydi, hemen rezervasyon yapın ve İstanbul etkinlikleriyle Ekim ayında yeni deneyimler edinin!

İstanbul Ekim Konserleri

İstanbul yine bildiğiniz gibi bir etkinlik cenneti! Ayrıca Ekim İstanbul etkinlikleri 2023 yılında da çok renkli geçeceğe benziyor. Sizin için derlediğimiz etkinlik takvimini görünce çok heyecanlanacaksınız! Haydi, İstanbul Ekim konserleri ile başlayalım. 

Yalnız İstanbul konserleri Ekim ayı listesi epey kalabalık. Bakalım karar vermek için ne kadar zorlanacaksınız! Gelin, Ekim ayında kimlerin İstanbul’da konseri var öğrenmek adına listemize göz atalım. 

İstanbul Ekim Konserleri Listesi

  • 1 Ekim’de Küçükçiftlik Park’ta Jakuzi, Güneş ve Deniz Sipahi sahne alacak. İstanbul etkinlik takvimimize bu özel konserle başlıyoruz. Çünkü konserden elde edilecek gelirin tümü hayvan barınaklarına bağışlanacak. Bundan dolayı bu harika konseri kaçırmayın.
  • Yine 1 Ekim akşamı Maximum Uniq Açıkhava İstanbul çok sevilen bir sanatçıya ev sahipliği yapacak. Evgeny Grinko konseri için bilet alabilirsiniz. Doğrusu bu büyülü atmosferi kaçırmak istemezsiniz.
  • Sefo hayranları burada mı? 1 Ekim’de hangi konsere gideceğiniz konusunda kafanız karışabilir. Ama elçiye zeval olmaz. Eğer 1 Ekim’de tercihinizi Sefo’dan yana kullanmak isterseniz Kuruçeşme Açıkhava İstanbul’da olmalısınız. 
  • Peki, 1 Ekim İstanbul konserleri bitti mi? Asla! Haluk Levent 1 Ekim’de Turkcell Vadi İstanbul’da sahne alacak. Üstelik ünlü sanatçının şarkılarını konsere gelenlerle hep bir ağızdan söylemek paha biçilemez. 
  • Gelelim 2 Ekim akşamına! Çünkü Ekim’in 2’sinde pop müziğin prensi Kenan Doğulu sahnelerde olacak. Eğer Kenan Doğulu’nun kıpır kıpır enerjik şarkılarına eşlik etmek istiyorsanız ayın ikisinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olun! 
  • Ekim ayının 4’ünde sahnede Cem Adrian var. Hem de kendine has tarzıyla sevilen şarkılarını seslendirecek. Bu konsere katılmak için 4 Ekim’de Jolly Joker Kıyı İstanbul’da olmalısınız.
  • Yıldız Tilbe hayranları ne zamandır bu anı bekliyor! Sanatçı 4 Ekim akşamı dillere pelesenk olmuş şarkılarını seslendirecek. Bu konsere katılmak için Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olmanız yeterli. 
  • Milyon Performance Hall İstanbul’da TNK rüzgarları esecek! Başarılı müzik grubu TNK 4 Ekim’de sevenleriyle buluşacak. Eşsiz anlar yaşamak için bu konseri tercih edebilirsiniz. 
  • 6 Ekim’de pop müziğin kraliçesi sahneye çıkıyor. Çünkü Gülşen ayın 6’sında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak. Keyifli bir akşam geçirmek ve Gülşen şarkılarıyla coşmak için siz de orada olun! 

Ekim Konserleri Devam Ediyor!

İstanbul Ekim konserleri
  • Her yerde şarkıları çalıyor! Kim olduğunu tahmin etmek zor değil. Elbette Edis! 11 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Edis sahne alacak. Bu nedenle akşam için başka plan yapmayın ve konsere giderek eğlencenin tadına varın!
  • 13 Ekim’de Melike Şahin Turkcell Vadi İstanbul sahnesinde olacak. Çok sevdiğiniz şarkılarını seslendirecek. Bu akşamı kaçırmak istemiyorsanız konsere bilet alabilirsiniz. 
  • Sırada Redd var! Üstelik çok sevilen grup Dorock XL Kadıköy’de sahne alacak. 14 Ekim akşamı için kimseye söz vermeyin! 
  • 16 Ekim’de süperstar Ajda Pekkan sahnede olacak ve her zaman yaptığı gibi konuklarını büyüleyecek! Üstelik konser Harbiye Cemil Topuzlu Açıkava Tiyatrosu’nda olacak. Etkinlik takvimine not düşelim. 
  • 20 Ekim akşamı Duman Maximum Uniq Açıkhava İstanbul sahnesinde olacak. Yine 20 Ekim akşamı Dorock XL Venue sahnesinde Kalben var. Karar vermek oldukça zor olacak ama hangi konsere giderseniz gidin unutulmaz anlar yaşayacağınız kesin! 
  • İstanbul Ekim konserleri listemizin kapanışını Berkay ile yapıyoruz. Sevilen sanatçı 27 Ekim’de sevenleriyle buluşacak. Ayrıca konsere katılmak istiyorsanız 27 Ekim’de Kuruçeşme Açıkhava İstanbul’da olmalısınız.

İstanbul Etkinlik Rehberi

İstanbul etkinlik rehberi

Ekim konserleri listemize ilaveten başka etkinliklere de yer verelim. Çünkü Ekim 2023 tarihlerinde festivaller, sergiler ve kültür sanat aktiviteleri revaçta. Haydi, İstanbul Ekim etkinlikleri nelermiş bir göz atalım!

İstanbul Ekim Ayı Festivalleri

İstanbul Ekim festivalleri
  • 30 Eylül ile 15 Ekim arasında İstanbul’da Beyoğlu Kültür Yolu Festivali var. Bu festival kapsamında müzikten edebiyata birçok kültür sanat etkinliği olacak. Yani sanatın kalbi yine Beyoğlu’nda atacak! 
  • 7-8 Ekim tarihlerinde İstanbul’da Vintage Festivali olacak. Festival Park Kadıköy’de düzenlenecek etkinlik nostaljiyi sevenleri bir araya getirecek. 
  • Yine 7-8 Ekim’de İstanbul’da Cocktail Fest düzenlenecek. Bu keyifli etkinlik Küçükçiftlik Park’ta olacak. 
  • Volkswagen Arena’da 14-15 Ekim tarihlerinde Oktoberfest yapılacak. Ayrıca etkinlik bu yıl için de tüm katılımcılarına dans ve eğlence vaat ediyor. 
  • İKSV önderliğinde olacak 27. İstanbul Tiyatro Festivali sizi de heyecanlandırıyor mu? Festival 25 Ekim ile 25 Kasım tarihleri arasını kapsayacak. Ekim ayında hangi oyunlar var diye programa şöyle bir göz atabilirsiniz.

Şişli Eşyalı Kiralık Daireler Missafir’de! 

Şişli İstanbul’un en merkezi semtlerinden biri. Şişli’de eşyalı kiralık daire arıyorsanız Missafir evlerinden size en uygun olanını seçin. Böylece İstanbul’u keşfetmeye Ekim ayından başlayın!

İstanbul Ekim Ayı Sergileri

İstanbul Ekim sergileri
  • 22 Eylül ile 28 Ekim tarihleri arasında Sanatorium’da Yağız Özgen’in Boyacı adlı sergisini ziyaret edebilirsiniz. 
  • Ekim ayı boyunca Arter’da Nuri Kuzucan’ın Pasaj isimli sergisini gezebilirsiniz. 
  • Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin kültür sanat merkezi Tophane-i Amire’de fotoğrafçı Coşar Kulaksız’ın Arada isimli sergisi var. Üstelik bu sergiyi 15 Ekim’e kadar ziyaret edebilirsiniz. 
  • Ekim ayı boyunca Perform İstanbul’da Yalnız Değiliz: Bir Panicattack Duo 2054 adlı sergiye katılabilirsiniz. 
  • Amerikalı ressam, film yapımcısı ve grafik tasarımcı olan Andy Warhol’un o çok konuşulan sergisini gezmeye ne dersiniz? Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında Andy Warhol’un İstanbul sergisinden 10 eser AKM’de sanatseverlerle buluşuyor. Pop art’ın efsanesiyle yapılacak bu buluşmayı kaçırmayın!

İstanbul’da Kiralık Eviniz mi Var?

İstanbul’daki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın, detayları öğrenin!

İstanbul Ekim ayı etkinlik takvimimizi sizinle paylaştık. Peki, İstanbul ve İstanbul’da yapılacaklar hakkında daha çok şey bilmek ister misiniz? Cevabınız evet ise İstanbul gezilecek yerler serimizi de sevebilirsiniz. Bu seriyi okumaya Şişli Gezilecek Yerler ve Kent Rehberi adlı yazımızdan başlayabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top