İstanbul Ağustos Etkinlikleri

istanbul ağustos etkinlikleri

İstanbul Ağustos etkinlikleri yazımızla karşınızdayız! Bu yazımızı okuyarak Ağustos ayında İstanbul’da neler yapabileceğiniz konusunda fikir edinebilirsiniz. 

İstanbul Nasıl Bir Şehir?

İstanbul doğal güzellikleri, tarihi yerleri ve kültürel atmosferiyle eşine az rastlanır bir şehirdir. Bu nedenle her daim yerli ve yabancı turisterlerin ilgisini çekiyor. Ayrıca Ağustos ayında bir İstanbul seyahati planladıysanız İstanbul Ağustos etkinlikleri listesinin hayli kabarık olduğunu şimdiden söyleyelim! 

İstanbul büyük bir şehir. Üstelik gezip görmeniz gereken birçok destinasyona ev sahipliği yapıyor. Hem İstanbul Ağustos etkinliklerine katılmak hem de İstanbul’un güzelliklerini keşfetmek harika olacak. Seyahatiniz için İstanbul kısa dönem kiralık ev arıyorsanız Missafir Homes evlerini tercih edebilirsiniz. 

İstanbul’da Kısa Dönem Kiralık Ev Arayanlara Müjde!

missafir homes indirim banner

İstanbul’da kısa dönem kiralık ev mi arıyorsunuz? O halde Missafir Homes evlerinde konforu deneyimleyin. Hemen İstanbul eşyalı kiralık dairelerimizden size en uygun olanı seçin! 

Haydi, sizi daha fazla bekletmeden İstanbul Ağustos etkinlikleri önerilerimize geçelim.

İstanbul Ağustos Etkinlikleri Nelerdir?

İstanbul etkinlikler cenneti olan bir şehir. Bundan dolayı burada kolay kolay canınız sıkılmayacak. Çünkü buna zamanınız olmayacak!

İstanbul’da yer alan tarihi yerleri ziyaret etmek bile birkaç gününüzü alır. Dilerseniz, İstanbul’un Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Balat gibi popüler semtlerini de gezebilirsiniz. Gezmeye Kadıköy’den başlayacaklar bir önceki Kadıköy Gezilecek Yerler adlı yazımızı okuyabilir. Beşiktaş’tan başlayacaklar ise Beşiktaş Gezilecek Yerler adlı yazımıza göz atabilir.

Gelin, İstanbul Ağustos etkinlikleri önerilerimize bir bakalım.

İstanbul Ağustos Etkinlikleri, İstanbul konserleri

İstanbul Ağustos Etkinlikleri: Konserler

İstanbul konserleri görkemlidir. Çünkü Volkswagen Arena, Maximum Uniq Açıkhava, Zorlu Sahnesi, Trump Sahne, Küçükçiftlik Park gibi büyüleyici konser alanlarında yapılır. Sizce de İstanbul Ağustos etkinlikleri kapsamında bir konsere katılmak harika fikir değil mi? 

İstanbul Ağustos etkinliklerinde öyle isimler sahne alacak ki kaçırmak istemeyeceksiniz. Haydi, bu isimler kimler öğrenelim! Bununla birlikte açıklanan konser takvimleri hakkında konuşalım.

İstanbul Konserleri

  • 1 Ağustos akşamı Turkcell Vadi’de Manga grubu sahne alıyor. 2 Ağustos akşamı Kadıköy’ün popüler mekanı Dorock XL Kadıköy’de Güncel Gürsel var. Ayrıca 2 Ağustos’ta Turkcell Vadi’de Sertab Erener sahne alıyor.
  • 3 Ağustos akşamı Sefo İstanbul Festivali kapsamında Festival Park Yenikapı’da olacak. Ayrıca Duman 2 Ağustos’ta Festival Park Yenikapı festival alanında sevenleriyle buluşacak. 4 Ağustos akşamı Blind İstanbul adlı mekanda Moodie Petch konseri var.
  • 6 Ağustos günü plan yapmayın. Çünkü Melike Şahin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda en sevilen şarkılarını söyleyecek. Turkcell Vadi konser alanında 6 Ağustos akşamı Adamlar’ı da dinleyebilirsiniz. 
  • Events Across Turkey’in uluslararası ödüllü projesi An Epic Symphony, 21 Ağustos’ta Pentagram’ı ağırlıyor. Ayrıca An Epic Symphony kapsamında gerçekleşecek olan etkinlikte Karsu’yu dinlemek istersenız 17 Ağustos’u bekleyin!
  • 9 Ağustos’ta Ajda Pekkan’ın konseri olacak. Süper star Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Ayrıca 9 Ağustos akşamı TNK Dorock XL Kadıköy’de sevenleriyle buluşacak. 
  • 10 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda pop müziğin sevilen sesi Kenan Doğulu yer alacak. İster arkadaşlarınızla konserin tadını çıkarın. İsterseniz tek kişilik yerinizi ayırtın! 
  • 11 Ağustos İstanbul etkinlikleri kapsamında Nazan Öncel konseri var. Sevilen sanatçı Küçükçiftlik Bahçe’de dillere pelesenk olmuş şarkılarını söyleyecek. O halde kaçırmak istemiyorsanız şimdiden bilet alın! 
  • Ogün Sanlısoy sevenler buraya! Harika şarkılar dinlemek için 11 Ağustos’ta Turkcell Vadi’de olmanız yeterli. 11 Ağustos İstanbul etkinlikleri sizi heyecanlandırdı mı? 12 Ağustos da öyle olacak!
  • Candan Erçetin sevenler 12 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda olmalı. Çünkü ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirecek. Ayrıca sizlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. 
  • İstanbul konserleri Ağustos ayında hız kesmeden devam ediyor! YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı Kemerburgaz Kent Ormanı’nda 19 Ağustos akşamı Gülşen sahne alacak. Ayrıca Turkcell Vadi’de 20 Ağustos akşamı Yeni Türkü sevenleriyle buluşacak. 
sanat etkinlikleri ve sergiler

İstanbul Sanat Etkinlikleri

Peki, İstanbul Ağustos etkinlikleri arasında sergi önerileri yok mu? Elbette var! O halde biraz da İstanbul sanat etkinliklerinden bahsedelim. 

Ağustos ayında Arter’da farklı sanatçılara ait birçok sergi var. Arter’da 27 Ağustos’a kadar Bir Balıkmışım Bacakları Olan adlı sergiyi gezebilirsiniz. Bununla birlikte yine 27 Ağustos’a kadar Large de Vue adlı sergiyi de ziyaret edebilirsiniz. Bunun dışında Arter 24 Eylül’e kadar Cengiz Çekil’in Bugün de Yaşıyorum adlı sergisine de ev sahipliği yapıyor. 

27 Ağustos’a kadar Borusan Contemporary Kaosun Eşiği adlı çalışmaya yer veriyor. Ayrıca Müze Gazhane’de ise 9 Eylül’e kadar gezebileceğiniz Hayat isimli serginin sanat yönetmenliği Ebru Yılmaz ait. Hayat adlı serginin küratörlüğünü Nurhak Kaya üstleniyor. 

İstanbul sanat etkinlikleri takvimi Ağustos ayında da dopdolu! Sergiler dışında başka sanat etkinlikleri için müze ve sanat galerilerini ziyaret edebilirsiniz. 

İstanbul Ağustos etkinlikleri, Adalar gezintisi

İstanbul Ağustos Etkinlikleri: Adalar Gezisi 

Ağustos ayında İstanbul’u ziyaret edecekseniz Prens Adaları’nda bir gezinti fena olmaz! Hem adalara vapurla kolayca yolculuk edebilirsiniz. Her adanın kendine has bir atmosferi var. 

Eğer sahilde bir şeyler içip balık yemek gibi bir planınız varsa Kınalıada iyi bir seçenek. Adalardaki müzeleri gezmek istiyorsanız Burgazada ya da Büyükada’yı tercih edin. Heybeliada doğal güzellikleriyle ünlü. Orada piknik yapmak harika olacak!

İstanbul Kısa Dönem Kiralık Daireler Missafir’de!

İstanbul’un en güzel destinasyonlarını gezmek ve İstanbul Ağustos etkinliklerine katılmak istiyorsunuz. O halde Missafir konforunu deneyimleyin. Hemen rezervasyon yaptırın!

Missafir’in Adalar semtinde yer alan kısa dönem kiralık evlerinde konaklamak ister misiniz?

İstanbul Ağustos Etkinlikleri, İstanbul Tiyatroları

İstanbul Tiyatroları

İstanbul etkinlikleri 2023 tıpkı 2022 gibi ajandanızı dolduracak! Tiyatro oyunu seyretmeyi sevenlerin ellerini görelim! Çünkü İstanbul Ağustos etkinlikleri kapsamında harika tiyatro oyunları var. 

8 Ağustos’ta Trump Sahne’de Şen Makas adlı oyunu seyredebilirsiniz. 14 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Zengin Mutfağı adlı oyun sahneye koyulacak. Bu harika gösterimi kaçırmak istemiyorsanız şimdiden hazırlığınızı yapın! 

Üçü Bir Arada Oyunu ise 21 Ağustos’ta Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da sahnede olacak. Ayrıca Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da sahneye konacak olan Erkek Aklı Oksimoron adlı oyun 22 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak. 

İstanbul tiyatrolarından birini seçemediniz mi? Evet, seçmek oldukça zor! Belki de bir müzikale gitmek istersiniz. O halde 17 Ağustos’ta Trump Sahne’de Çingeneler Zamanı adlı müzikali tercih edebilirsiniz. 

İstanbul Ağustos etkinliği, İstanbul Boğazı yoga etkinliği

İstanbul Boğazı Yoga Etkinliği

Daha önce kalabalık bir yoga etkinliğine katıldınız mı? İstanbul Ağustos etkinlikleri kapsamında yapılan yoga etkinliği size muhteşem bir deneyim sunuyor. Üstelik bu etkinliğe İstanbul Boğazı’nın en güzel mekanlarından olan Sait Halim Paşa Yalısı ev sahipliği ediyor. 

Boğaz manzarasına karşı yoga yapmak müthiş olacak. Yoga etkinliğine 2,9,16 ve 23 Ağustos tarihlerinde katılabilirsiniz. Üstelik bu etkinlik için yoganın hangi seviyesinde olduğunuz önemli değil. Eğer yoga etkinliği hoşunuza gittiyse şimdiden hazırlığınızı yapın!

İstanbul’da Kiralık Eviniz mi Var?

missafir teklif al

İstanbul’daki evinizi kısa dönem kiralayarak daha fazla gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Missafir’den bugün teklif alın, detayları öğrenin!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top