Optimizujte svoj prihod od
izdavanja sa rešenjima za
upravljanje nekretninama koje nudi Missafir

Upoznajte se sa uslugama kratkoročnog
izdavanja koje nudi Missafir i sarađuje sa
najboljim rukovodiocima nekretnina za
izdavanje vašeg stana ili kuće.

Missafir u Crnoj Gori

Popunite naš obrazac kako biste otkrili jednu od najboljih firmi za
upravljanje nekretninama i povećali svoj prihod od izdavanja.

Šta je Missafir?

Missafir.com je profesionalna usluga izdavanja smeštaja na kratkoročni ili srednjoročni period namenjena vlasnicima nekretnina koji žele da maksimiziraju svoje prihode od izdavanja.

Mi smo kompanija koja se oslanja na podatke i pružamo vam širok spektar mogućnosti kada je u pitanju izdavanje. Naši strateški partneri su vodeće online kompanije za izdavanje nekretnina, kao što su airbnb.com, booking.com i druge.

Naši Strateški Partneri

booking airbnb agoda vrbo expedia marriot

Da li znate kako da izdate svoju nekretninu na kratkoročno ili srednjoročno?

Uvek postoje pravila i propisi. Ne brinite, prepustite sve odgovornosti nama.
Opuštite se i uživajte u rastućim profitima od izdavanja svakog dana.

Istražite naše usluge kratkoročnog/najma na srednji rok

 • Upravljanje oglasima

  Vaš dom će biti istaknut na više od 50 veb sajtova, pri čemu ćemo mi upravljati svim oglasima i ažurirati ih.

 • Profesionalna fotografija

  Povećavamo vizuelnu privlačnost vašeg doma profesionalnim fotografisanjem.

 • Usluga unutrašnjeg uređenja

  Naši stručni timovi su spremni da pruže inovativna rešenja za unutrašnje uređenje prostora kad god je to potrebno.

 • Optimizacija cene

  Sprovodeći svakodnevnu analizu tržišta, osiguravamo da je cena vašeg doma optimalno postavljena kako bismo maksimizirali vašu zaradu.

 • Usluge održavanja domaćinstva

  Naši gosti uživaju u najvišim standardima čistoće i udobnosti zahvaljujući našim profesionalnim uslugama čišćenja i zamene posteljine.

 • Odnosi sa gostima

  SNudimo podršku u komunikaciji 24/7, garantujući da su naši gosti uvek zadovoljni i da imaju asistenciju kad god im je potrebna.

 • Prijava 24/7

  Omogućavamo našim gostima fleksibilnost da se prijave i odjave u bilo koje vreme, dostupnost 24/7.

 • Održavanje i popravke

  Brinemo se o vašem domu kao da je naš vlastiti, brzo rešavamo i otklanjamo sve probleme.


Missafir.com pruža kompletne usluge upravljanja nekretninama i korisničku podršku dostupnu 24/7 za vaše objekte.

Upravljanje nekretninama je mnogo više od obične agencije za nekretnine. Missafir.com vam stoji na raspolaganju kao platforma koja obuhvata širok spektar opcija izdavanja. Vašu nekretninu ćemo istaći na popularnim platformama, a ako želite iskoristiti naše usluge kompletnog upravljanja nekretninama, nudimo sve što vam je potrebno kako biste maksimizirali svoje prihode.

Bavljenje izdavanjem soba ili nekretnina može biti pravi izazov. Posebno ako ste zauzeti, nećete imati vremena za upravljanje svojom nekretninom. To vam oduzima priliku da zaradite više. Upravo iz tog razloga vlasnici nekretnina se odlučuju za našu pomoć.

Dugoročni zakupi više nisu u modi. Sa kratkoročnim izdavanjem nekretnina možete udvostručiti, pa čak i utrostručiti svoje prihode.

Mnogi se odlučuju za metodu izdavanja tokom turističke sezone. U tim periodima, prihodi od izdavanja mogu biti maksimalno iskorišćeni. Izdavanje nekretnina za odmor može biti odlična investicija, posebno kada koristite metode kratkoročnog izdavanja. Ova metoda nije samo popularna među turistima, već i među poslovnim ljudima i svima onima koji traže privremeni smeštaj sa svim pogodnostima koje pruža dom. Missafir.com je tu da vam pomogne da iskoristite sve ove prilike, nudeći profesionalne usluge upravljanja nekretninama koje će vašu nekretninu učiniti atraktivnijom, profitabilnijom i lakšom za upravljanje. Sa nama, vaša nekretnina nije samo još jedna u nizu; ona je vaša prilika za uspeh na tržištu kratkoročnog izdavanja

Često postavljana pitanja (FAQ)

Imate li nedoumica o kratkoročnom izdavanju vašeg doma? Odgovori na često postavljana pitanja vam mogu pomoći.

Kontakt


Da. Naši gosti nas mogu kontaktirati 24/7 putem telefona ili WhatsApp-a kad god im je potrebno, uključujući vikende i državne praznike.

Kao Missafir, komunicirat ćemo sa gostima preko našeg sistema putem platformi poput Airbnb-a, Booking.com-a, Google Travel-a, HomeAway-a i slično. Stoga nećete morati uopšte da komunicirate sa gostima.

Ne. Vlasnici ne mogu menjati postavke na različitim platformama. Ove postavke uključuju minimalno trajanje boravka, noćnu tarifu, depozit za sigurnost, zahtev za rezervaciju, kao i vreme za prijavu i odjavu. Naš tim kontroliše ove postavke. Međutim, kada želite da boravite u svom domu, možete proveriti dostupnost kalendara preko vlasničkog panela koji smo vam podelili.

Sigurnost


Sigurnost naših gostiju i doma koji nam povjeravate je naš glavni prioritet. Zbog toga pažljivo biramo naše goste. Proučavamo profile potencijalnih gostiju koji šalju zahtev za rezervaciju i odlučujemo da li ćemo prihvatiti rezervaciju, uzimajući u obzir komentare koje su dobili od drugih domaćina. Gde je to neophodno, takođe tražimo depozit pre boravka od potencijalnih gostiju.

Platforme poput Airbnb-a i HomeAway-a nude jamstvo protiv mogućih oštećenja ili krađa. Osiguranje za oštećenja kuće dostupno je do 1 milijun dolara u okviru ovog jamstva. U slučajevima poput Missafir-a, tražimo financijsku naknadu za vaš gubitak od ovih platformi i plaćamo potrebni iznos umjesto vas.

Međutim, preporučujemo da osigurate svoj dom i imovinu s drugom tvrtkom kako biste bili bolje pripremljeni za nepovoljne situacije.

Plaćanje


Platforme poput Airbnb-a i HomeAway-a nude garanciju protiv mogućih oštećenja ili krađe. Pokriće za štetu na domu dostupno je do iznosa od 1 milion dolara u okviru ove garancije.

U slučajevima kao što je Missafir, tražimo finansijsku naknadu za vaš gubitak od ovih platformi i naplaćujemo potrebni iznos u vaše ime. Međutim, preporučujemo vam da osigurate svoj dom i imovinu kod druge kompanije kako biste bili bolje pripremljeni za nepovoljne situacije.

Funkcionisanje


Naš minimalni period ugovora iznosi 6 meseci.

Naravno. Štaviše, zahvaljujući panelu koji smo za vas kreirali, lako možete izabrati datume u kalendaru za vaš boravak u sopstvenom domu. Čim izvršite rezervaciju, kalendar na platformama na kojima oglašavamo vašu nekretninu se automatski ažurira.

Stoga, ne prihvatamo rezervacije za noći koje planirate provesti u svom domu. Ako želite rezervisati svoj dom za ličnu upotrebu, molimo vas da nas obavijestite 15 dana unapred.

Podsećamo vas da bi, prema ugovoru, 80% mesečnog kalendara trebalo biti dostupno za rezervacije gostiju.

Naravno. Kao tim Missafir, prenosićemo vaše posebne zahteve i pravila gostima putem e-maila ili lično prilikom prijave.

Naravno! Zato što smo mi u Missafiru prva i jedina kompanija u Turskoj koja upravlja izdavanjem nekretnina na kratki/srednji rok, a istovremeno pruža usluge iz oblasti enterijerskog dizajna. Naš profesionalni tim za enterijerski dizajn, koji se specijalizovao za kreiranje stilizovanih i udobnih životnih prostora za naše goste, spreman je da poveća vrednost vašeg doma kroz promišljene estetske dodire.

Kada kao vlasnik ispunite sve neophodne uslove (ugovor, identifikacija, ključevi itd.), vaš oglas će biti objavljen na Airbnb-u unutar 48 sati. Ukoliko je planirano profesionalno fotografisanje vašeg doma, našem fotografu može biti potrebno do 24 sata da završi taj posao. Nakon ovog procesa, oglas će ponovo biti objavljen u roku od 48 sati. Vreme objavljivanja oglasa može varirati zbog nezavisnih procesa odobravanja na platformama koje nisu Airbnb.

Povećavamo vidljivost vaše nekretnine kreiranjem detaljnih oglasa na više od 35 platformi, uključujući velike međunarodne poput Airbnb-a, Booking-a i HomeAway-a. Takođe svakodnevno vršimo optimizaciju cena na dinamički način kako bismo održali konstantan nivo popunjenosti.
Vaši prihodi će generalno početi da rastu nakon što ugostite u proseku tri gosta. Međutim, molimo vas da imate u vidu da se to može razlikovati u zavisnosti od sezonskih trendova i drugih spoljnih faktora tokom čitave godine.