Evinden güvenli ve stressiz bir şekilde daha fazla gelir elde etmek isteyen bir arkadaşınız mı var?
Şimdi onları Missafir’e davet edin, birlikte kazanalım.
Missafirli ev sahiplerimiz, referans yöntemiyle portföyümüzün büyümesine katkı sağladıkça daha çok kazanıyor.
Evini Missafir ile kiraya vermeyi düşünen arkadaşınıza referans olun, biz kendisiyle iletişime geçelim. Eğer arkadaşınız bizimle çalışmak isterse anlaşma sonrası aylık komisyon oranımızın %3’ü sizin!
Süre sınırlaması yok!
Arkadaşınızın evi portföyümüzde bulunduğu sürece kazanmaya devam edersiniz.
Dilediğiniz kadar ev sahibine referans olabilirsiniz!
Ne kadar çok arkadaşınızı davet ederseniz o kadar çok kazanacaksınız.
Nasıl davet ederim?
Referans olmak istediğiniz ev sahibi için iletişim talebinizi iletin, biz sizi arayalım.
Kampanyamız davet ettiğiniz arkadaşınızla sözleşmemiz imzalandığı andan itibaren geçerlidir. Referans olduğunuz evler üzerinden komisyon kazancımızın %3’ü, aylık olarak banka hesabınıza aktarılacaktır. süreçle ilgili detaylı bilgi almak için bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaşın ile İletişime Geçeceğiz
Eğer arkadaşınız en az 6 ay bizimle çalışmak istiyorsa ödülünüz yolda!
Ödülü kaptınız!
Davet ettiğiniz her bir arkadaşınız için ödül kazanacaksınız!
Profesyonel kiralama hizmetimizle evinizden daha çok kira geliri elde etmek için bizimle iletişime geçin.
lütfen kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir link alacaksınız.